- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Persze ati-val szebb a/egy játék, nah ne már, jézus... az meg hogy jobban fut a brotherhood ugyanúgy bemagyarázás. Én mind1ik részzel játszottam, de még a 2-re se lehet azt mondani hogy jóval szebb mint az 1 (csak változatossab a környezet több a helyszín) ez meg a brotherhood és a 2 részéről pláne elmondható, hiába vehetsz feljebb 3 grafikai beállítás, ez nem látszódik meg az összképen. Tudom hogy vannak ilyen bemagyarázom a dolgot emberek, de hogy menne már jobban ugyanaz a 2 játék, álomvilágba ne éljünk hogy ezt most sokkal jobban optimalizálták, ilyen nincsen. A crysis példám pont passzol ide, ott érthető hogy miért fut jobban a 2. rész, nem azért mert sokkal motíváltabbak lettek a fejlesztők, hanem szükség volt visszavenni a dolgokat, mivel konzolra is elkészült. Valószínűleg egyedi videókártyával áldottak meg hogy még szebb is, mint a 2 és jobban is fut, most már tudom ilyen is van.
-
BalaNce87
addikt
Az durván kamu, hogy 2x annyira jobban fut mint a 2. része, épp ellenkezőleg (nem is szebb) ez most nem olyan mint crysis 1 és 2 helyzete, mert ott az elsőbe tényleg jobbak a textúrák minőségei, de ezért is fut jobban a 2. Ettől eltekintve szerintem is az egyik legszebb játékok közé tartozik még az első része is, bőven.
deter:
-Megfelelő-e a terméktámogatás?
-Igen (EA játék, így ez nem kérdés) Ez így konkrétan no comment, a többivel egyetértek, bár én hamar félbehagytam, néhol elég codosra sikeredett, amire elég egyszerű ráunni pláne hogy erre még rájön a checkpointos mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest