Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
A Crysis 1 esetén ugyanez volt a duma, aztán kiderült, hogy a DX9 alatt is bekapcsolható az Ultra High részletesség nem kell hozzá DX10.
Aztán második rész fejlesztése alatt folyamatosan ment a duma, hogy a PC-s verzió külön készül, totál kihasználja legújabb hardvereket stb. és erre a béta test alatt látszott, hogy egy sima DX9 átirat kb. 4 beállítási lehetőséggel.
A megjelenéskor pedig DX9 only volt, és mások csináltak hozzá programot a beállítások eléréséhez.
Oké jött patch és lett DX11 meg beállítások is de akkor is csunyán hazudozott a Crytek. -
BiP
nagyúr
Én is így látom. Az automatikus butítás/funkciókihagyás ronda vagy bugos lenne, nem akarják.
Kitesztelni vagy Dx9/dx10 kódot írni meg pluszpénz.
Szerintem úgy gondolkodtak, hogy Dx11 elérhető az utolsó 3 generáció vid.kártyáin, (nv 4xx-től, ati HD5xxx-től) ma talán nem akkora elvárás ehhez kötni. Főleg, hogy aki egy AAA kategóriás játékkal - ami grafikailag mindig sok újdonságot hozott - akar játszani, annak ez nem lesz probléma.(#20) Jaka: Hát igen. Ha nincs fejlődés, az a baj, ha meg van fejlődés (a kompatibilitás árán), akkor meg az.
Persze megértem azokat, akik egy korábbi felsőkategóriás DX10/DX10.1-es kártyát birtokolnak (pl. 4870, 275), és emiatt kimaradnak belőle, de szerintem ma egy dx11-es kártya beszerzése nem nagy ördöngősség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest