- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
+1. Szerintem is úgy érdemes fejleszteni, hogy pár év múlva is tudjon újat adni. Ha megfelelően skálázódik a motor, akkor a mai hardveren is rohadt jól néz ki, de később plusz látványelemeket lehet kihozni belőle erősebb hardverrel.
Ja, hogy itt a nép átlag géppel akar fullHD-t 8xAA very high mellett? Hát csókolom, ők vagy átértékelik az igényeiket és beérik kevesebbel, ami még mindig jól néz ki, vagy kipuffogják magukat és vesznek konzolt.
(vagy játszanak UE3 engine-es játékkalAzok baromira el vannak találva gépigény/látványt tekintve)
Én anno AMD 133Mhz-es 5x85-on nyomtam a Nascart, nem kellett konkrétan intel Pentium. Viszont csak az SVGA mód miatt vettem 4.800Ft-ért +4 mega ramot, mert már 8 kellett hozzá.
-
BaLee
addikt
De egy játékot ne az 1-2 év múlva elérhető hardverekre fejlesszenek már lol.
Optimalizálják az éppen elérhető árú hardverekre és fusson azokon jól. Ja, hogy akkor nem fejleszti a mezei user a gépét? Meg ahhoz tudás is kellene, hogy szép legyen meg jól fusson közepes vason is. Itt a probléma...
A másik meg az, hogy hányszor hallottuk már, hogy majd 1-2 év múlva már átlag gépen is jól fog futni. Ritka az a játék amit bárki elővesz 1-2 év múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest