- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te kérdezted, hogy hogyan juthatott eszükbe épp a Switchre kidobni a játékot - én meg próbáltam válaszolni, hogy a kiadó mire gondolhatott, amikor a Switch verzió kiadása mellett döntött.
Megsüvegelendő egyébként.
Amúgy meg nem igaz, hogy le van butítva, mert megkapja ugyanazokat a modern funkciókat, mint a többi kiadás: "Crytek says that the following technological improvements are coming to Crysis Remastered on Switch: “high quality textures, global lighting (SWOGI), vegetation deflection, optimized dynamic light settings, dynamic resolution, gyroscopic targeting, motion blur, flowering ( light and sun rays) “ gamesradar
RTX-et nyilván nem kap, de őszintén szólva a PC gamerek nagy része sem tud RTX-et kapcsolni, magamat is beleértve, szóval a kutyát nem érdekli kb., én is anélkül játszottam az első rész felújítását is és nem hiányoltam a ray tracinget.
-
-
Azt kell megértened, hogy vannak ezen a földön fiatal gamerek, akiknek csak egyetlen konzoljuk van és az lehet akár a Nintendo Switch is. Most már én is könnyen vagyok, mert megengedhetem magamnak, hogy legyen többféle hardverem, de gyerekként kaptam egy PC-t és az volt mindenre. Volt, aki éppenséggel egy Playstation konzolt kapott, volt aki Xboxot ill. Wii U-t és azzal be kellett érnie gyerekként, kész.
Egyébként én abszolút nem bánom hogy megjelenik Nintendo Switchre is, mert nem csak a felbontás számít még egy ilyen játéknál sem, hanem még mindig az teljes játékélményért játszom.
-
Chapel
addikt
Csak egy kérés. Egy kifejezetten látvány orientált játékot - oké jó a gameplay - , de akkor is ha kimondod Crysis akkor jogosan a látvány jut eszünkbe első sorban amit korát megelőzte.
Pl. a .3. rész látványát a mai 8k-s RTX-es cuccok sem ugorják meg sokszor...víz fizika? stb.
Szóval röviden: ennek cél közönség ennyire egy switch?
Semmi negatívum, csak nekem mint pc-snek ez nem tudom, fura.
Mindenki játszon azon amin akar, amit örömet okoz, nekem bár sosem volt de mindet próábltam, semmi gondom ha valaki ezt vagy azt szereti. Nekem spec munkához is kell és pl. PS vagy Lightroom vagy Premier nem megy konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest