Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

Én is végignéztem az egészet. Elég nehéz véleményt alkotnom erről, ugyanis elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem ez a videó.

Rögtön a legelején bizony tátva maradt a szám, amikor a nyitott folyosón volt az emberünk. A grafika lenyűgöző, valóban nagyon szép, azonban a videóban előrehaladva egyre inkább negatív tartományba kezdett el megváltozni a véleményem. Ami piszkosul nem tetszett benne az az, hogy néhány alkalommal az íjjal nem is az ellenfélre lőtte a nyilat, de még csak nem is a közvetlen közelébe, de az meghalt és vérzett is. Ez mi? Ezt többször látni, nagyon remélem, hogy ilyet nem fogunk látni a végleges verzióban!
    A másik, amit inkább csak hiányoltam, az a növényzetnél a fizika. Igaz, hogy a legtöbb növény mozgott, de azt sajnos nem láthattuk, hogy mi van akkor, ha egy gránátot közevetlen mellette robbantunk fel, hogy akkor a lökéshullám rendesen meglendíti-e a nagyobb növényeket vagy sem. Az egy dolog, hogy a fákat szét lehet lőni, ezt már az első epizódban is lehetett, viszont ez önmagában nekem kevés, normális fizikára van szükség a növényeknél is.
    Amúgy ez is meglehetősen csőjátékának tűnik, bár az igaz, hogy több helyről lehetett bemenni az épületbe, de ez messze nem ad szabadságérzetet.

Új hozzászólás Aktív témák