- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A belépés nekem is gond nélkül megy csak nem töltötte ki automatán a bejelentkezési mezőket - a böngésző ikonján kattintva persze megtette - ezért gondolom azt, hogy felugrós bejelentkezési mezős oldalakon nem automata a kitöltés. Igaz, más ilyen stílusú oldalt nem néztem meg, mivel "csak" gyorsteszteltem mi változott a korábbiakhoz képest és közben ph!-n is változott a design, így ez tűnt még "újdonság"-nak, ami előző tesztnél biztosan kimaradt.
Persze aki napi szinten használja - mint pl. Te - gyorsan meg tudja cáfolni/erősíteni ezt a max fél óra alatt megszerzett tapasztalatomat
-
AtHoS
nagyúr
Rálestem az wines Bitwarden 1.17.2 portable verziójára és összehasonlítottam a linkelt korábbi tapasztalataimmal.
Ami változott, hogy a wines applikáció net nélkül is hajlandó elindulni és hozzá lehet férni a mentett adatokhoz ilyenkor is, de az adatok változtatása, új adat felvitele viszont net nélkül még mindig nem lehetséges
Auto kitöltés olyan bejelentkezési megoldással rendelkező oldalakon, mint a prohardver (oldal betöltése után kattintásra felugróban nyílik meg a login rész) nem működött és az auto mentés sem kínálta ilyenkor a bevitt adatok elmentését.
-
AtHoS
nagyúr
A sok bitwarden ajánlás után ismét rá kell néznem erre a programra, milyen fejlesztésen ment keresztül 1,5 év alatt. Korábbi gyorsteszt tapasztalatok: [link]
A jelszavas témához kapcsolódva: nemrég facen olvastam jelszó változtatási történetet:
- jelszava lejárt, meg kell adnia új jelszót!
- mi van? áhh, mi is legyen az új jelszó? Megvan: f.szom
- Sajnáljuk, de túl rövid!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest