- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx!
Ezen én is gondolkodtam, de helyhiány volt. Viszont ezek a magok a légrésnél szórnak kifelé, azok meg azonos irányban néznek és párhuzamosak.
Klaus Duran: heeyayaaayaa az nagyon adja!
A kínai cuccok meg jellemzően hibrid erősítők, ahol ha egyébként része a cső az áramkörnek (mert van, ahol csak piros led világítja meg alulról dísznek), akkor az előerősítést csinálja.
Ha látsz használtan Morgan Jones OTL csöves erősítőt, azt tudom javasolni megvételre, nagyon megéri. Itt a PH!-n is van aki csinál ilyet.
Nekem most a következő projekt egy hibrid csöves erősítő 12 voltos csövekkel, már csak pár alkatrészt kell megrendelnem hozzá, ennek a tervei alapján készül:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest