- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Ez sok mindenről elmondható:
- hányan vesznek pl. olyan alaplapot, aminek a szolgáltatásait ki se használják? -> fölösleges pénzkidobás
- volt már 1-2 komolyabb procim is (Q6600, E8400), jelenleg egy E5200-esem van, szerinted mennyi a különbség "tudásban"? Semmi. (Oké, most ne jöjjön azzal senki, hogy egy avi video kódolása az E8400-zal mondjuk 3 perc, az E5200-zal meg 4 perc... valakinek biztos megéri, átlag felhasználónak nem hinném) -> fölösleges pénzkidobásHa valaki új gépet vesz, pl. egy E7300-as procival és egy Elite házzal, akkor még drágábban jön ki, mint egy "ugyanannyit tudó" E5200-vel meg egy 690-es házzal. (Persze hangsúlyoznám, hogy ez szubjektív vélemény, kinek mi a fontosabb!) És legalább egy minőségi házat kap, amiben gyönyörűen elvezethetők a kábelek, remekül szellőzik, élmény a szerelése.
Volt már Elite házzal dolgom, szerintem nem ér meg 10k-t. Akinek nem fontos a "jó" ház, az vehet 5k-ért is pl Asus vagy más márkájú házat. Akinek meg fontos, az ne sajnálja a 16k-t mondjuk egy 690-re (de mondhatnám az ilyesmi árkategóriájú Gigabyte házakat is, amik szintén nagyon minőségi benyomást keltenek). Tehát szerintem ég és föld a különbség, és ez a különbség megér 6-7k-t, még ha emiatt valamelyik másik hardverből gyengébbet is kell venni.
-
tibz03
őstag
válasz
zsirfecske #21 üzenetére
Van, és még csak nem is 20k.
Ezek az Elite házak elég gagyik. Amikor gépet vettem, igen szűkös keretek között kellett összeállítanom, és Elite házakat néztem, de aztán mégiscsak rászántam azt a plusz 6-7k-t egy 690-re, és marhára nem bántam meg.
(#38) dudika10: Ezt a csavarmentességet nem értem, miért olyan fontos.
Nem hinném, hogy bárki is belegebed, ha pár csavart ki majd be kell csavarnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest