- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1116 üzenetére
hát festékboltban vettem 3 nagy matt fekete spayt, plusz kupakokoat a különbözö méretekhez. lebontttam a házat amig csak tudtam, megtisztitottam. ha jol amlékszem 3 réteget kapott. az 5.25.ös és a hdd keretnél kellett kcist ovatosan tükközni, de meg lehet oldani. sajnos a festék amit vettem nem volt vmi jo minöségü, mert összeszerelkésnél pár heylen rögtön le is pattogott
ahol az oldallapok is mozognak, onnan is lejött itt-ott a gyakori levétel miatt. nekem egy egész hétvégét igénybe vett a müvelet. hogy neked ne pattogjon le, vegyél sztem valami alapozot is, hátha az segit, csak ugye abbol sem kevés kell majd...én nem bántam meg a dolgot, sztem baróóón néz ki a kis hibák ellenére is! söt! mintha ezek még dobnának is rajta, legalább nem olyan steril
jelenleg semmi képkészitö eszközöm nincs, de amnint tudok, majd teszek fel néhányat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest