Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
intelfan
üzenetére
hát festékboltban vettem 3 nagy matt fekete spayt, plusz kupakokoat a különbözö méretekhez. lebontttam a házat amig csak tudtam, megtisztitottam. ha jol amlékszem 3 réteget kapott. az 5.25.ös és a hdd keretnél kellett kcist ovatosan tükközni, de meg lehet oldani. sajnos a festék amit vettem nem volt vmi jo minöségü, mert összeszerelkésnél pár heylen rögtön le is pattogott
ahol az oldallapok is mozognak, onnan is lejött itt-ott a gyakori levétel miatt. nekem egy egész hétvégét igénybe vett a müvelet. hogy neked ne pattogjon le, vegyél sztem valami alapozot is, hátha az segit, csak ugye abbol sem kevés kell majd...én nem bántam meg a dolgot, sztem baróóón néz ki a kis hibák ellenére is! söt! mintha ezek még dobnának is rajta, legalább nem olyan steril
jelenleg semmi képkészitö eszközöm nincs, de amnint tudok, majd teszek fel néhányat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali médialejátszót?
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahol az oldallapok is mozognak, onnan is lejött itt-ott a gyakori levétel miatt. nekem egy egész hétvégét igénybe vett a müvelet. hogy neked ne pattogjon le, vegyél sztem valami alapozot is, hátha az segit, csak ugye abbol sem kevés kell majd...én nem bántam meg a dolgot, sztem baróóón néz ki a kis hibák ellenére is! söt! mintha ezek még dobnának is rajta, legalább nem olyan steril
jelenleg semmi képkészitö eszközöm nincs, de amnint tudok, majd teszek fel néhányat!