- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoid
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #19 üzenetére
Gondolom Te is megfordultál már a nyíregyi T-s szervizben.Fogalmazzunk úgy,hogy nem az androidokra hegyezték ki tudásukat.Amikor vettem a készüléket kérdezősködtem a telóról a szervízeseknél-totális homály.
Biztosan ott kellene hagyni,aztán lehetnék 2-3hétig teló nélkül,majd valószínűleg visszakapnám,hogy nem tapasztaltak hibát...
3napja felraktam a chompSMS appot +engedélyeztem az adatforgalmat is,eddig nem tudok üzeneteltűnésről. -
arnoid
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16 üzenetére
Hja,és abszolút nem "ingyen sms-eket" nem kapok meg.
Nem jött meg T-mobile-os info sms,szimpla visszahívó sms,korábban meg a névnapi üdvözlő sms-ek(még a régi ROM-al)-no ezeket elég volt tisztázni az ismerősökkel-,meg még néhány üzenet amikről tudok. -
arnoid
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16 üzenetére
Legkevésbé a mailjeim érdekelnek.Azokat leszedem ha találok wifit,mert sokat kell utaznom.
SMS-ek tűnnek el,amikre nagy szükségem lenne.De ez független az új ROMtól,a hivatalos 2.1-nél is fennállt.
Eddig folyamatosan le volt tiltva az adatszolgáltatás, lehetséges,hogy-e miatt???
Tegnap este ezt is engedélyeztem(mármint az adatszolgáltatást),azóta nem tudok elveszett sms.ről,remélem ez a megoldás a problémámra,de legalábbis kérdéses.Ám ha valóban ez volt a bajok forrása,akkor nem tudom mi lesz velem külföldön(sokat utazom), roaming esetén???
Mindettől függetlenül hatalmas változást hozott az új ROM,sokkal gyorsabb,és élvezhetőbb lett a Pulse.Az sms-eket viszont meg kellene oldanom valahogyan,mert sok problémám volt belőle,mind a munkám,mind a magánéletem terén. -
arnoid
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #14 üzenetére
Továbbra is vannak meg nem kapott sms-eim.
Nem lehet,hogy valamit rosszul állítottam be a telefonon??
-
arnoid
csendes tag
Na nem gondoltam,hogy Én ilyenre adom a fejem,de sok bosszúságot okozott a T-s 2.1 ,aztán a meg nem kapott sms-ek,és helyhiány miatt nekiláttam.A leírásodat követve pofon egyszerű volt a dolog,és tetszik is a végeredmény.Remélem a korábbi problémák is megoldódnak ezáltal!
Nagy-nagy köszönet érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest