- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én igen, és világi módon felb*sz hogy a mostaniak már nem kompatibilisek a régi protokollal.
mivel ezek annyira kézenfekvően nem emulálhatók én nagyon nem bánom. a parallel portot azt mondom hogy oké mert sok helyet foglal de egy alaplapi headeren a serial mellett elférne. legalább az industrial boardokon.
főleg hogy ez egy double connector szóval csak egy csatlakozó helyét foglalja el, szerintem ez teljesen OK. -
TeeJay
félisten
Használ még bárki PS/2 egeret vagy billentyűzetet de komolyan?
Inkább 2+ USB-t kellett volna oda is tenni -
Pingüino
senior tag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én még az elolvasás előtt a képet látva is gyanakodtam, hogy az lehet. Utána már csak megerősítettek benne.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mik azok a leszerelhető tartószerkezetek amik kilógnak az alaplapról? Vízhűtés tartálynak esetleg?
-
Komplikato
veterán
Van AsRock alaplapom, és elégedett is vagyok vele, de ... Külföldi hírek alatt eléggé lehúzták EZT a lapot a VRM miatt, főleg a marketing bullshit okán. Utána ott van még az olcsó (régi) ALC hangkártya, még a lespórólt WiFi kivezetések. Oké, cserében német árukereső 154.50 eurót dob fel rá (már ha nem placeholder kamu ár), de akkor már inkább drágábban egy MSI Tomahawk Max a beépített WiFi 6e vezérlővel.
-
Pingüino
senior tag
Az Asrock lapok mindig is alacsony áron biztosítottak megfelelő minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest