- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
És ez a kari is pont úgy elég FHD-ra minden szempontból. Hol a gond?
Az hogy hoznak ki még erősebbeket is amik bírják a 4k-t is az miért zavar ennyi embert mindig?
Miért mindig a legdrágábbhoz kell mérni mindent?
Ez a baromság megy mindenhol és sajnos nem csak a gépek terén. Megnézed a neten, hogy XY milyen gazdag, mekkorát ugrik, mit vett és máris szarul érzed magad, hogy te nem. Szedjétek már össze magatok
Rohadt unalmas ezt a sok negatív depis fost olvasni...-Skylake-: Akkor miért kell megemlíteni? Ha nem számít akkor nem említi meg. Nem véletlenül lett megemlítve. De az is rosszul...
Nem lesz attól senki több mert amcsi, főleg ha nem is amcsi. És kevesebb se.
Inkább én kérdezhetném, hogy nem mindegy? Miért tőlem kérdezed? -
hobizoli
nagyúr
nem nagyon jatszok, meg foleg nem is dolgozok, de van PC-m, es pont tablet-m nincs
azer a 10-12"-s akarmit is kezben tartani meg mindig farasztobb/kenyelmetlenebb tud lenni, mint egy egeret tologatni egy 27-32"-s monitor elott ulve
ahhoz kepest a noti meg a tablet egy kvarcjatektelefonon meg max kenyszerbol netezek
-
-Skylake-
addikt
"Persze vannak kivételek, de én nem rájuk gondoltam. Anno GTX780-at vettem a mostani RTX2060 árában."
Ebbol ha meg ki is hagyom az inflaciot es tarsait, akkor is marad egy pont ami vitan felul all : az lehet, hogy anno a gtx780 csucskat volt most viszont a vele egy arban levo 2060 csak kozepkozep, de teljesitmenyben haladas van. Ma egy 2060 teljesitmenye a gtx 780 felett van, tehat az oke , hogy elcsusznak a kategoriak atlagarai, de csuszik vele a teljesitmeny is. Szebbek a jatekok, nagyobb szamitast igenyelnek, de adott penzen nagyobb szamitasi teljesitmenyt is kapsz. Ne erts felre se te , se senki, en is bovem tulzasnak tartok felmilliot egy 2080ti-ert, de irrealisnak tartanam a 100ezer forintot is. Csak az egyiket irrealisan magasnak a masikat pedig irrealisan alacsonynak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest