- Google Pixel topik
- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Mint mondtam, nézz utána nyugodta az összesnél én nem fogok neked minddent linkelni , vagy fényképezni, de nyomjad csak a dumát tovább, nehogy a végén az derüljön ki, hogy tévedsz...
Részemről befejeztem a veled való vitatkozást, mert értelmetlen, mindíg megmagyarázod, hogy a döglött ló alszik. Pláne, hogy nem azt mondtam, hogy annyira be akarnak törni, hanem, ha igen, akkor jó okkal teszik, de a tények ne zavarjanak, találj cska ki nyugodtan dolgokat.
-
jacint78
addikt
Nézd meg a nagykereket, vagy hívd fel őket és kérdezd meg egészen nyugodtan. Íme néhány példa a wave-nél minden más rendelhető 2 munkanapra az 1000W+ nagyon sok napra, vagy egyáltalán nincs idő. Vajon miért? Azért mert a bányászok felvásárolnak minden ilyen tápot, ezt nem én találom ki, ráadásul mindenhol azt írják nincs sem AMD kártya, sem nagy táp és te vagy az egyetlen aki ezen vitatkozik, mert látszólag van a new egg-nél.. Lehet, hogy nem én képzelgek...
Szerinted mi a frászért kérték az FSP-ét ilyen táp tervezésére?
Nem furcsa, hogy a kissebbek nagyrésze raktáron van, míg a többi alig érhető el, ha egyáltalán...
Ezek csak egy nagyker példái, de nyugodtan nézd meg az összes többi európai nagykert.
-
jacint78
addikt
Ez nem teória, ez tény. Nem tudom honnan tudsz venni, de a nagykereknél is megy a versengés mert az amd kártyáktől kezdve a btc lapokon át a bifla tápokig mindegyikre többszörös megrendelés van, mint készlet.
Attól, hogy az árukereső kidobja, még nem biztos, hogy lehet venni.
-
jacint78
addikt
Nem értem ezt az egészet, manapság a hardverek árának az alkatrészköltség csak nagyon kis részét teszi ki. Az 1200W-os és 2000W tápon is ugyanaz a mérnökcsapat dolgozik, ugyanazok tesztelik, ugyanannyi ember kell a gáyrtáshoz, ugyanazt a gyárat kell üzemben tartani és ugyanazokat a gépeket kell beállítani, ezek a költség szempontjából lényeges dolgok, na meg a jóöreg márkajelzés. Ha az évgá ad 1200W-os tápot 100K-ért, ők adják ezt 104K-ért (kb ennyi lehet a plusz alkatrészköltség) hype és puccos megjelenés nélkül, akkor úgy fogják vinni, mint a cukrot.
-
jacint78
addikt
Például azért, mert nem lesz puccos burkolata, nem lesz benne csendes ventilátor, hanem gólyóscsapágyas jó pörgös és nem lesz hozzá matrica, gémer felirat és rgb sem. Legalábbis ha én gyártanám, így csinálnám és azért kedvelem az FSP termékeit, mert sokmindent úgy csinálnak, ahogy én is csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Honda topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest