- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Win8-ról ezt tudtuk már, hogy képes lesz ilyesmire.
Mondjuk a kérdés az akku, ehhez kapcsolódóan a súly.. Ha 4-5 órát, vagy akár többet is el tud vinni "átlagos" használat mellett, akkor már nagyon jó. Ez mellett jó kérdés, hogy vajon mennyire melegszik.
Nekem tetszik az ötlet! Ha ezeket sikerül megoldani, és természetesen jó áron tudják majd árulni, akkor ez kicsit felforgathatja a notebook/tablet piacot, szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi vele a gond?
Szerintem nagyon is ötletes. Ha pl. olyan helyre megy az ember, ahol elég egy tablet, akkor elég azt cipelni, nem kell vinni az egész notebook-ot. Könnyebb, kevesebb hely.
Ezt annó már beszéltük a PadPhone-nál, hogy ezek a megoldások elég ötletesek, és hasznosak is lehetnek.
Kíváncsi lennék, hogy maga a kijelző hány col.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest