- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Win8-ról ezt tudtuk már, hogy képes lesz ilyesmire.
Mondjuk a kérdés az akku, ehhez kapcsolódóan a súly.. Ha 4-5 órát, vagy akár többet is el tud vinni "átlagos" használat mellett, akkor már nagyon jó. Ez mellett jó kérdés, hogy vajon mennyire melegszik.
Nekem tetszik az ötlet! Ha ezeket sikerül megoldani, és természetesen jó áron tudják majd árulni, akkor ez kicsit felforgathatja a notebook/tablet piacot, szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi vele a gond?
Szerintem nagyon is ötletes. Ha pl. olyan helyre megy az ember, ahol elég egy tablet, akkor elég azt cipelni, nem kell vinni az egész notebook-ot. Könnyebb, kevesebb hely.
Ezt annó már beszéltük a PadPhone-nál, hogy ezek a megoldások elég ötletesek, és hasznosak is lehetnek.
Kíváncsi lennék, hogy maga a kijelző hány col.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest