- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de ezzel az erővel meg a 16:10 fogyatékos a régi 4:3-hoz képest... Azon még kevesebbet görgetsz. Nekem most 16:10 van, de jobban örülnék egy 16:9-nek mert filmezéskor legalább nem lenne két kis csík alul, felül. Amúgy az meg főleg erős, hogy a HD nem szabvány (1920x1080 -> 16:9), hanem a 16:10... jessz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Már leírták előttem. Minden felbonts szabvány. És pont ugyanannyira szabvány. Komolyan mondom... Ha még egy embert meghallok siránkozni a 16:9 miatt én gyilkossságot követek el
Láttál te már 16:9-es monitort? Próbáltál dolgozni rajta? Egyáltaln nem nagy dolog. Ha ennyi rugalmasság nincsen benned, akkor vagy gond van, vagy legalbb 50 éves vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest