- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
subaruwrc #21 üzenetére
Powerchips?Eddigi olvasataim alapján mintha, a nagyon tapaszalatai alapján(ramos totyik olvasgatása) nem igazán az a nagyon jó chipek....vagy tévedek?Elpida tudom hogy elég frankó, bár én ahogy megláttam az eredményeket egyből Micronra tippeltem, főleg hogyelég sok Hyperx-en Micron van, avagy Elpida.
ui:Most nézegetema forrásaimat, tényleg nem lehet micron az alacosny fesz miatt, talán Elpida MNH-E chipek?
Overclocker: Köszi az infókat!!
-
lee56
őstag
válasz
subaruwrc #20 üzenetére
Azért kell "fikázni rögtön" mert megint nem látni semmilyen érdemi fejlődést, az árak meg mennek felfelé, jó hogy valamiből meg kell élni a gyártóknak, de kicsit nem guszta ami már lassan egy éve megy a DDR3as memóriáknál..
Amúgy nagyon nem érint, még, mert csak a következő gépemben lesz ilyen RAM de mostanában már futószalagon jönnek a hírek az ilyen meg olyan csodaramokról, hát a marketingen kívül szeretnék látni már valami innováció szerüséget is, olyan nagy kérés ez
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest