Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Powerchips?Eddigi olvasataim alapján mintha, a nagyon tapaszalatai alapján(ramos totyik olvasgatása) nem igazán az a nagyon jó chipek....vagy tévedek?Elpida tudom hogy elég frankó, bár én ahogy megláttam az eredményeket egyből Micronra tippeltem, főleg hogyelég sok Hyperx-en Micron van, avagy Elpida.
ui:Most nézegetema forrásaimat, tényleg nem lehet micron az alacosny fesz miatt, talán Elpida MNH-E chipek?
Overclocker: Köszi az infókat!!

-
lee56
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Azért kell "fikázni rögtön" mert megint nem látni semmilyen érdemi fejlődést, az árak meg mennek felfelé, jó hogy valamiből meg kell élni a gyártóknak, de kicsit nem guszta ami már lassan egy éve megy a DDR3as memóriáknál..
Amúgy nagyon nem érint, még, mert csak a következő gépemben lesz ilyen RAM de mostanában már futószalagon jönnek a hírek az ilyen meg olyan csodaramokról, hát a marketingen kívül szeretnék látni már valami innováció szerüséget is, olyan nagy kérés ez

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi