Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
subaruwrc #21 üzenetére
Powerchips?Eddigi olvasataim alapján mintha, a nagyon tapaszalatai alapján(ramos totyik olvasgatása) nem igazán az a nagyon jó chipek....vagy tévedek?Elpida tudom hogy elég frankó, bár én ahogy megláttam az eredményeket egyből Micronra tippeltem, főleg hogyelég sok Hyperx-en Micron van, avagy Elpida.
ui:Most nézegetema forrásaimat, tényleg nem lehet micron az alacosny fesz miatt, talán Elpida MNH-E chipek?
Overclocker: Köszi az infókat!!
-
lee56
őstag
válasz
subaruwrc #20 üzenetére
Azért kell "fikázni rögtön" mert megint nem látni semmilyen érdemi fejlődést, az árak meg mennek felfelé, jó hogy valamiből meg kell élni a gyártóknak, de kicsit nem guszta ami már lassan egy éve megy a DDR3as memóriáknál..
Amúgy nagyon nem érint, még, mert csak a következő gépemben lesz ilyen RAM de mostanában már futószalagon jönnek a hírek az ilyen meg olyan csodaramokról, hát a marketingen kívül szeretnék látni már valami innováció szerüséget is, olyan nagy kérés ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest