- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
nagyon remek, hogy kiadtam pénzt arra, ami nem működik. feltelepíteni sikerült, miután a gog downloaderrel töltöttem le. de indítás után csak hang van, kép semmi. gombokra se reagál, ctrlaltdel, feladatkezelővel lehet csak lelőni.
rendszergazda jogosultsággal, win98 kompatibilitás mellett sem megy.
így higgyetek annak, hogy a játék megy vista 32 bit alatt. egy nagy fenét. -
tibi666
senior tag
hogy ontopic legyek. letöltöttem már kétszer a telepítőt, de mindig azt írja, hogy a setup fájlok sérültek (corrupted). nálam van a gond?
-
tibi666
senior tag
igen, csak függsz az internettől. ha lehal egy szerver, stb, már szívhatod is a fogad. én ezért veszek meg inkább egy könyvet, nyomtatok ki mindent és ezért szeretem jobban a fizikai adathordozókat is. nem akarok egy kábelen érkező bittengertől függeni, amivel bármikor manipulálhatnak.
a rómaiak könyvei 2000 éve elvannak maguknak, de ezekkel a digitális cuccokkal ki tudja, mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest