- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
A Rockchip-es megoldásokat a hasonló 2 magos A-9-ek verik I/O műveletekben. lehet gyorsabb, de i/o-ban meg az amlogic a jobb
-
smkb
őstag
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Papíron azonos órajelen kb 30%-al van elmaradva az A7 az A9-től, viszont nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, valamint a 4 mag szerintem bőven hozni fogja ami kell cpu erőben. Az SGX544MP2 meg perpill a kínai gyártók közt a legerősebb gpu megoldás lesz, ami már a kínai retinás csodákat talán képes is lesz megmozgatni nem úgy mint az rockchipre épülők. A 4 magos Rockchip is sajna ugyanazt a Mali 400Mp4-et fogja tartalmazni amit a dual core. Ráadásul az A9 quad core-ja a a Rockchipnek 28nm ide vagy oda, szerintem úgy fogja szívni le az akkukat, hogy "öröm" lesz nézni.
-
devast
addikt
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Ha 2ghz-es lesz ez az A7 akkor nem
Szerintem jobban járnak, ha A7-et használnak és próbálják a frekvenciát feljebb tolni. 544 mp2-ről nem tudok nyilatkozni. Azt vágom, hogy az 544 jó, de hogy mp2-ben mennyire erős azt nem vágom. -
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Jó lesz ez, szép kis árcsökkenés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged