- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
lásd, Athos07 által említett SHARP TM széria, melyet a T-Mobile forgalmaz...attól még, hogy te nem hallottál róla, létezik.
-
blueMerle
veterán
1. Te sehol nem írtad hogy a GX szériáról beszélsz
2. Te azt írtad hogy a SHARP CSAK a Vodánál kapható, idézek:
''Egyetlen gond, hogy a Sharp csak Vodás''
Sajnálom, nem vagyok gondolatolvasó, hogy kitaláljam hogy te a GX szériára gondoltálMásrészt valóban nem is írtad.
Remélem nincs harag, csupán azért írtam az elözö hsz. -t hogy a ''tudatlan'' egyszeri userek tisztába legyenek a dolgokkal. Ezek szerint te tisztába vagy, csak ezt eddig én nem tudtam de, mostmár tudom. -
bwoay
nagyúr
Az lehet, de hadd várjam már el a világ ''legalsókategóriásabb'' telefonjától is
a jó hangminőséget... Ha azt tudja, akkor elismerem, hogy van létjogosultsága.
Mint ahogy azt sem értem, mire jó legyártani egy viszonylag okos készüléket
kritikán aluli hanggal (ld VS3).
én a következő részt találtam furának:
''A telefonkönyvtől sem ájultunk el. Lehet, hogy ez betudható annak is, hogy amikor az első új kontaktot írtam bele, azt hittem hülyének néz a készülék, ugyanis miután rábökünk az új kapcsolatra, kapunk négy képecskét: egy telefonocskát, egy lakótelepecskét, egy házacskát, és egy levelecskét kukaccal. Ebből választhatjuk ki, hogy milyen adatot szeretnénk megadni...''
nem értem, mk-nak miért okozott ez meglepetést,
a Samsung x480-nál is így működik az új kontakt felvétele,
és szerintem még jópár egyszerűbb készüléknél oldották meg ugyanígy. -
Jégkokó
veterán
Egyébbként a sharp ot tényleg szinte kivétel nélkül csak a vodafon árúl, ugyan ugy mint ahogy a legtöbb alcatelt is ők hozzák forgalomba
-
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #10 üzenetére
Mivel én a Sharp GX-17-hez hasonlítottam jelen Samsungot, ezért gondoltam egyértelmű, ha azzal, hogy ''a Sharp'' erre a modellre utalok. Namármost a Sharp GX szériája igenis csak a Vodafone-nál kapható, mivel direkt nekik fejlesztik a sorozatot. Mellesleg abban igazad van, hogy a sharpnak van TM-szériája, a T-Mobile-nak, és van pár FOMA telója is a japánoknak, de önálló készüléke nemigen van, és a magyarországi T-vel sincs kapcsolatban, így Magyarországon a Sharp gyakorlatilag Vodás.
Üdv
Athos07 -
-
k.
őstag
szerintem jó kis teló ez
(árához képest persze)az ew meg az mm ezt tuti hogy fogja reklámozni szóval lesz rá kereslet meg hát a rádió most a t-mobile is rádiós mobilokat reklámoz így lehet hogy ezt is fogja
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
A 7 sornyi ''szervezőfunkció'' rész mindent elárul.
Máskülönben bennem, mint minimálteló, most a Sharp gx17 él, és ami az alatt van az valahogy nem játszik nálam (a Nokiák és SE-ok sem), úgyhogy nem tudom, mi értelme van az ilyen ''nagyon alsókategóriás'' telefonoknak. (Egyetlen gond, hogy a Sharp csak Vodás, így a nemVodások ilyenekre kell, hogy ''fanyalodjanak'').
-
blueMerle
veterán
Szerintem ezt a telefont nem kellett volna így ''leírni''. Jó, perszehogy buta szegényke, nomeg a célkozonség se nagyon egyértelmu, de mondjuk ha igazán jó árban lesz majd, akkor 2. telefonnak, vagy elsö telefonnak mindenképp megteszi. Engem az R320-as Ericssonra emlékeztet külsöre, habár az valaha csúcsmodell volt
Mindenestre nekem tetszik, de megmaradok a megszokott Nokia párosomnál (9500-6230i) amely eddig igen jó szolgálatot tesz -kivéve az állandóan beragadó navigomb a 9500-án -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #4 üzenetére
Mindenképpen szólunk. Jelenleg bírjuk.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #1 üzenetére
Nyugi, már írom a következőt, és akkora újdonságról, amekkora a mobilaréna történelmében még nem volt. De erről csitt...
-
bolondember
MODERÁTOR
lenyegeben a C100 utodja, minimalis elorelepessel?! Annemjo..
Olyan, mint fejlesztoreszleg nincs Del-Koreaban?!
Ha mamakedvence nem irhat tobb tesztet - akkor nincs veletlenul egy hely a szamomra?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elhoztunk egy alsó kategóriás Samsungot, de nem gondoltuk, hogy ennyire az. Tartalomhoz a forma, vagy fordítva.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest