- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
lásd, Athos07 által említett SHARP TM széria, melyet a T-Mobile forgalmaz...attól még, hogy te nem hallottál róla, létezik.
-
blueMerle
veterán
1. Te sehol nem írtad hogy a GX szériáról beszélsz
2. Te azt írtad hogy a SHARP CSAK a Vodánál kapható, idézek:
''Egyetlen gond, hogy a Sharp csak Vodás''
Sajnálom, nem vagyok gondolatolvasó, hogy kitaláljam hogy te a GX szériára gondoltálMásrészt valóban nem is írtad.
Remélem nincs harag, csupán azért írtam az elözö hsz. -t hogy a ''tudatlan'' egyszeri userek tisztába legyenek a dolgokkal. Ezek szerint te tisztába vagy, csak ezt eddig én nem tudtam de, mostmár tudom. -
bwoay
nagyúr
Az lehet, de hadd várjam már el a világ ''legalsókategóriásabb'' telefonjától is
a jó hangminőséget... Ha azt tudja, akkor elismerem, hogy van létjogosultsága.
Mint ahogy azt sem értem, mire jó legyártani egy viszonylag okos készüléket
kritikán aluli hanggal (ld VS3).
én a következő részt találtam furának:
''A telefonkönyvtől sem ájultunk el. Lehet, hogy ez betudható annak is, hogy amikor az első új kontaktot írtam bele, azt hittem hülyének néz a készülék, ugyanis miután rábökünk az új kapcsolatra, kapunk négy képecskét: egy telefonocskát, egy lakótelepecskét, egy házacskát, és egy levelecskét kukaccal. Ebből választhatjuk ki, hogy milyen adatot szeretnénk megadni...''
nem értem, mk-nak miért okozott ez meglepetést,
a Samsung x480-nál is így működik az új kontakt felvétele,
és szerintem még jópár egyszerűbb készüléknél oldották meg ugyanígy. -
Jégkokó
veterán
Egyébbként a sharp ot tényleg szinte kivétel nélkül csak a vodafon árúl, ugyan ugy mint ahogy a legtöbb alcatelt is ők hozzák forgalomba
-
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #10 üzenetére
Mivel én a Sharp GX-17-hez hasonlítottam jelen Samsungot, ezért gondoltam egyértelmű, ha azzal, hogy ''a Sharp'' erre a modellre utalok. Namármost a Sharp GX szériája igenis csak a Vodafone-nál kapható, mivel direkt nekik fejlesztik a sorozatot. Mellesleg abban igazad van, hogy a sharpnak van TM-szériája, a T-Mobile-nak, és van pár FOMA telója is a japánoknak, de önálló készüléke nemigen van, és a magyarországi T-vel sincs kapcsolatban, így Magyarországon a Sharp gyakorlatilag Vodás.
Üdv
Athos07 -
-
k.
őstag
szerintem jó kis teló ez
(árához képest persze)az ew meg az mm ezt tuti hogy fogja reklámozni szóval lesz rá kereslet meg hát a rádió most a t-mobile is rádiós mobilokat reklámoz így lehet hogy ezt is fogja
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
A 7 sornyi ''szervezőfunkció'' rész mindent elárul.
Máskülönben bennem, mint minimálteló, most a Sharp gx17 él, és ami az alatt van az valahogy nem játszik nálam (a Nokiák és SE-ok sem), úgyhogy nem tudom, mi értelme van az ilyen ''nagyon alsókategóriás'' telefonoknak. (Egyetlen gond, hogy a Sharp csak Vodás, így a nemVodások ilyenekre kell, hogy ''fanyalodjanak'').
-
blueMerle
veterán
Szerintem ezt a telefont nem kellett volna így ''leírni''. Jó, perszehogy buta szegényke, nomeg a célkozonség se nagyon egyértelmu, de mondjuk ha igazán jó árban lesz majd, akkor 2. telefonnak, vagy elsö telefonnak mindenképp megteszi. Engem az R320-as Ericssonra emlékeztet külsöre, habár az valaha csúcsmodell volt
Mindenestre nekem tetszik, de megmaradok a megszokott Nokia párosomnál (9500-6230i) amely eddig igen jó szolgálatot tesz -kivéve az állandóan beragadó navigomb a 9500-án -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #4 üzenetére
Mindenképpen szólunk. Jelenleg bírjuk.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #1 üzenetére
Nyugi, már írom a következőt, és akkora újdonságról, amekkora a mobilaréna történelmében még nem volt. De erről csitt...
-
bolondember
MODERÁTOR
lenyegeben a C100 utodja, minimalis elorelepessel?! Annemjo..
Olyan, mint fejlesztoreszleg nincs Del-Koreaban?!
Ha mamakedvence nem irhat tobb tesztet - akkor nincs veletlenul egy hely a szamomra?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest