- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
it was nice knowing you Bővebben: link
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Bog
HÁZIGAZDA
A dolog lényege a konkrét telefonnál, és ami miatt kicsit lehúztuk:
1. Mint olvasható, tele van mindeféle szirszar dolgokkal, úgymint decibel mérő, személyi edző, vagy hőmérő (ami tök megbízhatatlan). Szerintem 100-ból 99 felhasználó többre értékelné ennél a BT-t, vagy a megapixeles fényképezőgépet, neadjisten a 6230i kijelzőjét (merthogy nem kell áttervezni a készülékházat ahhoz, hogy egy jobb felbontású display kerüljön bele).
2. Miután létezik még egy hasonló készülék a piacon, a már egyébként nem mai csirke Siemens M65 (amit pont a napokban vált fel az M75), ezért evidens, hogy az ember és a tesztelő gondolatban azzal veti össze árban, funkciókban, kezelhetőségben. Mert szerintem senkinek nem mindegy, hogy ha strapatelefont vesz, akkor mennyi pénzt ad ki és mire.
Persze a funkcióját mindkettő ellátja: telefon, SMS és ha leejtem nem törik szét. A kérdés az, hogy mennyibe kerülnek, és hogy ezért a pénzért milyen PLUSZ szolgáltatásokat kapunk.
Autóknál is megelégedhetnél a kispolákkal, a funkcióját ellátja...Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Den, ez mind szép és jó, amit leírsz, de ha ennél kevesebbért már vehet egy ugyancsak strapabíró Siemens M65-öt, amely szinte minden fontos paraméterben kinyírja a Nokiát, akkor azt fogja megvenni. A farmer is, az építőipari feketmunkás is. Az elavultságot ahhoz mérjük, hogy mennyibe kerül, és a konkurencia ugyanebben a szegmensen mit nyújt.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
A #16-ossal egyetértek, de a #17-essel már vitatkoznom kell, mert oké, ne legyen benne jobb kamera (bár szvsz. elférne), de a kijelző akkor is lehetne nagyobb! Így a VGA-kamera képét nem csak egy mini kijelzőn kellene viszontlátnom...
Nekem pl. kifejezetten tetszik a jelenlegi telcsim 320x240-es kijelzője.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nevetni fogsz, de pld mai napig keresett darab a nokia 6230.
A fényképezőgép szerintem is egy olyan dolog, ami nyugodtan kihagyható lenne, mivel olyat még nem tudtak gyártani, ami a digitgépet pótolta volna.
A kijelzővel már vitatkoznék, mert jobban szeretek, kontrasztos éles nagy kijelzőt használni.
Az elavult pedig azért lett rásütve, (de Bog majd kijavít, ha nem így van) mert annak a rétegnek, akiknek ez a telefon szól, messze nem elégíti ki az igényeit, és nem történyt nagy változás az előző modellhez képest.less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...