Hirdetés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
it was nice knowing you
Bővebben: link
-
Bog
HÁZIGAZDA
A dolog lényege a konkrét telefonnál, és ami miatt kicsit lehúztuk:
1. Mint olvasható, tele van mindeféle szirszar dolgokkal, úgymint decibel mérő, személyi edző, vagy hőmérő (ami tök megbízhatatlan). Szerintem 100-ból 99 felhasználó többre értékelné ennél a BT-t, vagy a megapixeles fényképezőgépet, neadjisten a 6230i kijelzőjét (merthogy nem kell áttervezni a készülékházat ahhoz, hogy egy jobb felbontású display kerüljön bele).
2. Miután létezik még egy hasonló készülék a piacon, a már egyébként nem mai csirke Siemens M65 (amit pont a napokban vált fel az M75), ezért evidens, hogy az ember és a tesztelő gondolatban azzal veti össze árban, funkciókban, kezelhetőségben. Mert szerintem senkinek nem mindegy, hogy ha strapatelefont vesz, akkor mennyi pénzt ad ki és mire.
Persze a funkcióját mindkettő ellátja: telefon, SMS és ha leejtem nem törik szét. A kérdés az, hogy mennyibe kerülnek, és hogy ezért a pénzért milyen PLUSZ szolgáltatásokat kapunk.
Autóknál is megelégedhetnél a kispolákkal, a funkcióját ellátja... -
Bog
HÁZIGAZDA
Den, ez mind szép és jó, amit leírsz, de ha ennél kevesebbért már vehet egy ugyancsak strapabíró Siemens M65-öt, amely szinte minden fontos paraméterben kinyírja a Nokiát, akkor azt fogja megvenni. A farmer is, az építőipari feketmunkás is. Az elavultságot ahhoz mérjük, hogy mennyibe kerül, és a konkurencia ugyanebben a szegmensen mit nyújt.
-
A #16-ossal egyetértek, de a #17-essel már vitatkoznom kell, mert oké, ne legyen benne jobb kamera (bár szvsz. elférne), de a kijelző akkor is lehetne nagyobb! Így a VGA-kamera képét nem csak egy mini kijelzőn kellene viszontlátnom...
Nekem pl. kifejezetten tetszik a jelenlegi telcsim 320x240-es kijelzője. -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nevetni fogsz, de pld mai napig keresett darab a nokia 6230.
A fényképezőgép szerintem is egy olyan dolog, ami nyugodtan kihagyható lenne, mivel olyat még nem tudtak gyártani, ami a digitgépet pótolta volna.
A kijelzővel már vitatkoznék, mert jobban szeretek, kontrasztos éles nagy kijelzőt használni.
Az elavult pedig azért lett rásütve, (de Bog majd kijavít, ha nem így van) mert annak a rétegnek, akiknek ez a telefon szól, messze nem elégíti ki az igényeit, és nem történyt nagy változás az előző modellhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár a tesztelt készülék még friss és ropogós fejlesztés, néhány tulajdonsága már nem méltó egy idei modellhez.
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest