- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vieri8532
csendes tag
Én egy GSM boltban vettem. Az olasz 3-as szolgáltató eléggé átszabta a lehetőségeket a beállításoknál meg egy idióta TV gombot is kirakott a főmenübe, amit aztán nem engedett átállítani. A megoldás a frissítés lett.
Szerintem se normálisak a T mobilnál. Ilyen hülye színben??
Kábel meg program nekem volt a csomagban. Adnak egy moto cd-t felrakod a sync progit és rádugod a gépre a telót amikor kiírjákennyi.
-
Vieri8532
csendes tag
Élbőben egyenlőre még nem találkoztam a D800-al, vagy csak nem figyeltem fel rá. Aki eddig megnézte a telefont, mindenki el volt hűlve a kijelzőtől, pedig a srácoknak sem monokróm van ;)
A legjobb ha megnézed élőbe. -
Vieri8532
csendes tag
Kb két hét használat után ki merem jelenteni, hogy nagyon szuper telefon. Előtte egy N6230-am volt. Szerettem volna egy kagylós kialakítású mobilt, szép nagy kijelzővel és igényesen megszólaló mp3-as csengődallamokkal. Mellesleg a 3G is nagyon bejön
A hangszóró minőségétől meg csak ámuldozni tudtam. Persze nem a beépített sz*rokat kell berakni, hanem egy fél óra alatt lehet vágni pc-n kedvenc mp3 dalainkból 1-2 perces csengésnek valót.
A kijelző jól bírja, igaz maszatolódik, meg meglátszik rajta, hogy zsíros tenyérrel odacsapsz nekide egy kis törlés a pólóval vagy inggel és rendben van.
-
Vieri8532
csendes tag
Csak nem T színben?
LOL
-
Vieri8532
csendes tag
Ha bemegyek az egyetemre azért mégis jól jön. Egy adatkábel meg elfér a táskában.
Egyébként már megvan a telefon -
Vieri8532
csendes tag
Van máshol a fórum a neten a v3x-el kapcsolatban?
Mintha azt olvastam volna, hogy pendriveként is lehet használni... tud vki erről vmit? -
Vieri8532
csendes tag
Mennyi a max méret amit kezelni tud a telefon? Valahol mintha 512-t értettem volna...
-
Vieri8532
csendes tag
válasz
[Anduriel] #172 üzenetére
Megkérdeztem a Motorol szervízbe és a ''3'' szolgáltató blokkolta ezta funkciót
hihetetlen, hogy ennyire beavatkoznak a telefon menüibe. Pénteken megyek rárakatok egy szűz verziót.
Amikor megvettem csak tetszett és mindenben megfelelt az igényeimnek. Ezután óráról órára egyre jobban tetszik
Az anyagválasztása szerintem jó, bár egy fém keretnek én is jobban örülnék. A kijelző ugyan könnyen foltos lesz az ujjainktól meg a gomboktól, de legalább annyira könnyű letisztítani... szerintem. -
Vieri8532
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet átállítani a kezdő képernyőn a bal és jobb gyors gomb-ot? Sehol sem találtam a beállításoknál.
Esetleg létezik neten angol vagy magyar nagyobb részletességű kézikönyv, mint az a húsz oldalas [kalap sz*r] amit adtak hozzá?
A teló egyébként nagyon bejön, csak a nokia szoftvere menne rajta ;) Kicsit idegen nekem ez a motorola... főleg a beállításoknál gyűlt meg a bajom, keresgetnem kellett mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest