Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Sziasztok!
Hát igen!
Egy dologról győzött meg igazán a cikk, és pedig arról, hogy a jó időben, jó technológiai szintre váltottam (p43.0, abit ic7max3, 2x512 A-data ddr500, 9800xt=40k). Év elején még sokat gondolkodtam azon, hogy megvárjam e a legújabb szabványokat, de aztán letettem róla (a két ok: a minimum x1,5 x2 ár, illetve a nem sokkal nagyobb teljesítmény; ez utóbbi akkor csak tipp szintjén fogalmazódott meg bennem).
Hozzá kell tennem, hogy én kb 3 éves időtartamra akartam gépet venni (lásd elődje a 950cel/abitvh6II/asusv8170). Ez a mostani elég is lesz. Amin mégis töprengtem az a VGA, volt ugyanis gondoltam, hogy a ''régi'' alaplapba nem lesznek jók a legújabb fejlesztésű cuccok.
Így is mindent összevetve a kifutóban lévő, olcsó holmik közül vettem meg a felső kategóriát, ami az én igényeimehez mérve a legjobb ár/teljesítmény viszont hozza hosszútávon.
Ellenben meglepően sok előremutató dolgot hozott az új csipszet, és a lap alatta. Nálam viszont sántít bele a proci, így még bőven kell egy év mire kijönnek a processzor szintjén is nagyobb előrelépést hordozó cpu-k, illetve az alájuk szánt legújabb alaplapok (amikor én még igen jól elleszek a mostani konfiggal :D)
Asszem ma este is nyugodtan fogok aludni, hogy anno kidobtam azt a sok pénzt az ablakon.
Ráadásul szerintem ezzel a lépésevel az intel lehetőséget adott a konkurrenciának arra, hogy az elkövetkező 1 évben valóban a lovak közé csapjanak (addig ugyanis sztem csak lassan fog az új cucc terjedni; jővő jan 1-én még igencsak kicsi lesz a piaci részesedése).
:D
Üdv
C.
Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest