- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Aewyn
csendes tag
Természetesen én egy olcsóbb 17 colos TFT-re gondoltam.
Valóban szemfüggő, hogy ki mit bír, de - könyörgöm - ne mi alkalmazkodjunk az alkalmatlan technikához, hanem azt alakítsuk úgy, hogy kényelmes legyen.
Elérhető - ráadásul olcsóbban - a napi sokórai használatra alkalmasabb TFT, tehát ergonómiailag rossz választás ez a monitor, más szempontok szerint azért lehet nagyon jó.
Ráadásul a betűméret korlát a vindózból adódik, tehát egyszerűbb lenne ezt úgy alakítani, hogy alkalmasabb legyen több felbontásra is.
---
Szerintem is a nagyobb felbontásé a jövő, bár szerintem idővel - akár már most is megtehetnék - visszatérnek a méhsejtes pixelelrendezéshez nagy felbontás mellett, így mindenki olyan felbontást használ majd, amilyet szeretne.
S ekkor a DVI sávszélessége sem lesz akadály, mert az egyes pixelek címzését a monitor számolja majd ki. (alakítja át a kapott felbontást a fizikai felbontásra).
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest