Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
überkirály cucc, még ilyen gyerekbetegségekkel is! hajrá hajrá!
az emberi hülyeség miatt áll a technológiai fejlődés rengeteg területen.
a parkoló autót nem kiszállni és elküldeni kell, hanem az autó árára megbírságolni, akkor majd tudja, hogy hol nyomkodja a telefonját legközelebb."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
dutrás
őstag
válasz turbulencia8 #11 üzenetére
Egy tech oldalon nyilván ne vitázzunk erről én csak a "jó irányra" jegyeztem meg a negatív hatást.
P50 pro/P40 Lite
-
jUUh
addikt
Biztató, hogy már ezeket tesztelik.
Samsung Galaxy S23+
-
Matada2.3
veterán
Lehet négy csillagnál azért kevesebbet adtam volna rá, egy szeletke jövő igaz, de nem tűnik valami interaktívnak a dolog, főleg a bólyás terelés, ami eléggé meh.
Finn the human
-
vodrosjozsi
addikt
Szép, szép, de inkább a villanybuszokat kéne bevezetni.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Kasya
nagyúr
Mindenkepp eloremutato, hogy mar tesztelik es nem csak labor korulmenyek kozott.
Mi az az imadkozosaska a hatad mogott a vegen?
-
Des1gnR
őstag
Vicces az xbox kontroller, de jó ötlet, egyszerű a használata. Az sztm külön jó, hogy szinkronizálva van a lámpákkal. Biztosabbnak érzem mint ha azt is fel kell ismernie.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
bwoay
nagyúr
egyébként totál jól halad ez a project, már csak az embereket kellene kiiktani, és boldogan száguldhatna a kis buszocska!
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
A végén az ürge csak nem kezet akart fogni,de hiába?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
DjFlanker
aktív tag
Nyilván még gyerekcipő, de elkezdődött a tesztelés, adatgyűjtés, szóval az irány jó, én meg türelmes vagyok
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
sutitomi
csendes tag
Westworld zenéje kellemes volt
Azért ennek ténylegesen nagyjából 10-15 év múlva lesz realitása szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest