- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Ez így elsőre egy Audeze Mobius csak annak az ára 400USD(+áfa). Viszont hangban lesz eltérés, mert HyperX több V-kararterű beállítást kapott az Audeze verzió pedig lineárisabb. Bluetooth-ról sem olvastam, na az is van az Audezeban.
(#7) pulutodurumo
USB C-type belső DAC-ja és erősítője van és csak így tudja a 7.1-et. Pár hete ezzel nyomom, gyakorlatilag le viszi a fejed egy egy lövés full hangerőn -
pulutodurumo
őstag
Úgy látszik a Kingstonnál azaz már csak HyperX, valaki odafigyel. A Cloud sorozat is jó alapokról építkezett (Takstar), ez a planár az Audezetől pedig egy újabb kellemes meglepetés. Arra kíváncsi leszek hogy egy XTREME fatalyty ROG armor G4M3R alaplap hogy fogja hajtani. A planárok nem arról híresek hogy jól szólnak egy telefonról is. Szükséges lesz elé valami rendes kártya.
-
Zanik
addikt
válasz
bigmasterg #4 üzenetére
Én is kíváncsi lennék rá mit tud kihozni a HyperX a 'hasonló' alapokból jóval olcsóbban.
-
bigmasterg
addikt
Na erre az Orbit-ra kíváncsi leszek.
Az Audeze fejhallgatói picikét drágábbak ennél.
Bár ezt nyilván limitálni fogja a beépített dac és erősítő. Nem lenne rossz egy jack-es változat sem.szerk.: gondolom a legkisebb modell, a Sine lehet az alapja.
-
Sonja
nagyúr
Gyorsan ezt a cikket találtam neked. A Planar Magnetic (síkmágneses) meghajtó részt olvasd el.
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Valaki elmondaná nekem - ha megkérem szépen - hogy miakiskutyafaxa az a planár sugárzó? (mert ezt nem találtam a cikkben)
Gyűjtsek pénzt ilyenre?KÖSZI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós kamerák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest