- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Amit irsz, az alapján valóban ez lenne a logikus, de elfelejted, hogy van utána egy zárójelben megemlitett rész is: (a régebbiek egy frissítés révén), ami bizony azt engedi sejtetni, mitöbb konkrétan jelenteni, hogy az emlitett készülékeknél régebbiekre vonatkozik a frissitési lehetöséggel adott kompatibilitás. Komolyan ennyire nehéz értelmezni?
Ha ennek ellenére a régebbiek nem update-elhetöek, akkor viszont a cikkben van a hiba... Szerintem ezen fölösleges tovább rugozni, lesz, ahogy lesz.
-
Parson
addikt
A cikkben 2 dologrol van szó. Amire te gondolsz, az az iTunes. Amit én irtam, az az Airplay 2. És ott egyértelmü, hogy az emlitett TV-ken (vállalat idei és tavalyi okostévéin közvetlenül) kivül a régebbiek is szóba jönnek (a régebbiek egy frissítés révén) - ha a cikk megfogalmazása helyénvaló.
-
Parson
addikt
Az is kiderült, hogy az említett televíziók (a régebbiek egy frissítés révén) támogatni fogják az AirPlay 2 technológia használatát.
Ez azért üdvözlendö dolog. Kérdés csak, hogy pontosan mely régebbi tipusokat érinti majd ez a frissitési lehetöség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest