Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
+1 Mekkora PROSZTÓ, ott a kábelvezető méghozzá egy elég menő megoldás - nem csak egy kampó hanem igazi kábelvezető - és erre az egeret úgy teszik alá, hogy a kábelét nem ott vezeti. Gratula annak aki felelős a megjelenésért.
Megjegyzem nekem ez fontos mivel én egy ilyen cuccot használok és komoly pénzt szurkoltam le érte (mielőtt valaki elkezd megdöbbenni már lassan 4 éve használom és nem volt olcsó de cserébe örök darab)
-
Envo_
aktív tag
Meg lehetett volna említeni, hogy az msi-n van kábeltartó az egérnek, ami kifejezetten ötletes, és nagyon hasznos megoldás, hogy nem kell külön eszköz rá, hanem monitor feature-ként ott van jelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő