- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
kicsit el vagy tájolva
mai klímák már nagyon hatékonyak, ha egyetlen közepes/kis helyiséget kell hűteni/fűteni, villanyszámlán kb észre se veszed, 100 légm3-t hűtöttem nyáron próbára a kánikulában 18 fokra, 2-3e ft-ba került, alsó középkategóriás klíma
teljesen mindegy h arra gondolt, h a levegőt melegíti fel nyáron sokat fogyasztó kártya, vagy nehezebb hűteni, mert mindkettő igaz...( : viszont mivel játék nélkül is sokszor elviselhetetlen melegek vannak, ezért mondtam a klímát, amire mindenre megoldást nyújt, és nekem érthetetlen nyári kockulás pc előtt klíma nélkül - tudom, nincs felmelegedés, a golyóim csak azért szoktak bentmaradásost játszani nyáron, mert nincs jobb dolguk ((( : -Fitzgerald
úgy van
a beltéri beszívja felül a levegőt, ami átmegy a hőcserélőn és távozik az alsó nyíláson, a kültéri a közhiedelemmel elentében nem szív be semmit
ha túl gyorsra van állítva a beltéri ventije - igen, abban is az van-, akkor lehet kellemetlen, ha valaki közvetlen alatta ül szintén, ha tele van baktériummal, vagy ha nincs takarítva a szűrője - ami kb pár perc -
nekem is voltak gondjaim klímákkal, főleg tömegközlekedésben, de az előbbi említett okok miatt
ha pedig 37 fok van kinn, belülre nem 20 fokot kell belőni, hanem 24-5-6-ot, mert 20 foknál ha utána kimégy az szintén kellemetlen tud lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Borderlands 4
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest