- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
matyikusz133 #28 üzenetére
Igaz, osszessegeben tobbet tudnak.
-
matyikusz133
tag
Az azért erős hogy mindegyik csucstelo ezt tudja. 8GB RAM elég kevésben van,120hz sincs bennük,4000mah akksi szintén ritka a csucsteloknal( dolby atmost fejből nem tudom).
-
juuzer
addikt
válasz
slimshady #13 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok és ezzel nincs is baj.
Ami zavar, hogy a csapból is ez folyik itt a MA!-n. Pl feltesznek egy kérdést, hogy "LG G6 vagy Moto Z", akkor erre az esetek többségében az a válasz, hogy "vegyél Xiaomit mert olcsóbban veri a flegshipeket és romold még szarrá mellé és úgy meg még inkább"
És ez a fillértoszó mentalitás zavar. Amúgy a márkával nincs bajom, nekem is volt Redmim, szerettem. Csak az overhypeolás zavar.
-
prolad
addikt
Elég jó cucc, de a káva (ez még a hagnszórók miatt elmegy) elég nagy, ráadásul az üzemidő is csak átlagos, ami a nagy akksi és az alacsony fényerő mellett elég érdekes.
-
juuzer
addikt
De legalább itt hasznuk van, mert ugye a hangszórókat itt rejtik. Mint a HTC-nél is régen.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha egy hTc lenne, már menne a mekkora KÁVA!
Így meg pazar...izé razer. -
Mr.Silkó
veterán
Nekem továbbra is nagyon unszimpatikus ez a mobil, pláne a Robin esete után. Csúnya, batár nagy kávákkal és fekete gyászkerettel, nulla egyediséggel. Ez egy Sony telefon külsőre.
-
5381
aktív tag
Kinézetre baromira tetszik. Kár, hogy sok hibár írnak hozzá. Azért további fejlesztések vannak a telefonnal kapcsolatban:
-
Fryskitt
addikt
Miért jönnek még mindig telefonok régi androiddal?
-
atike
nagyúr
Nem hoz lázba a "gamer" mivolta, de nekem a forma tetszik, és a paraméterek sem rosszak. A kameráról ennyiből nem tudom megmondani, hogy jó-e vagy nem - ha jó, akkor nem lesz ez rossz vétel.
-
wizzgeri
tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
BT füles?
-
szpajk
tag
Vannak ezzel is gondok:
[link] -
hemaka
nagyúr
Nem is csoda, hogy ide nem jon, sok menne el belole.
-
RetepNyaraB
veterán
Már más topikban aljaztuk, hogy nincs jack aljzat, ergo nem lehet egyszerre tölteni és hallgatva játszani. Gamer telefonnál ez elég idegesítő, akárhogy magyarázzák. Amúgy jó cucc, a kamera nyilván szoftveresen gyengusz (kicsit), azt simán orvosolhatják. Az ára a döntő, mondjuk pár hónap múltán.
-
Kasya
nagyúr
Aki akarja, amazonrol megveszi.
De az a racsos minta a kavakon a bucsu cuccokat idezi, ahogy probaljak elfedni a "folosleges" peremet.
-
Nagyszerű, hogy foglalkoztok ezzel. Oké.
Ellenben kellene egy pár szó már a CES Innovációs díjjat nyert Planet PDA Geminiről is. Ha már ott vagytok. -
forgonati
őstag
Nincs is ebben semmi extra, az egyetlen dolog amit más gyártó nem csinál, az a képfrissítés. Amúgy a kamerája gyenge, és úgy egészében semmi különös. Megleszünk nélküle szerintem.
-
jacis
nagyúr
Én nem látom ebben a telefonban az "X faktort". Baltával faragott forma. Hardveresen a memória méretét leszámítva ugyanaz mint a többi csúcsteló. Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pedig jöhetne, mert a rövid próba alapján igen ütőképes termék, ráadásul hamarosan érkezik rá a 8.0-s Android is.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest