Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Lesz bennuk ertesitesi LED vagy azon megint sporol a Samsung?
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
Mégha így is van a méret miatt választják sokan az A3 - at. Lecserélni nem biztos érdemes a 2016 - ot 2017 re, de újkent biztosan a 2017 - t választanám mikor már az "akciós" bevezető ár normálizálodik. Tetszik, hogy lett ujjlenyomat. Formára meg inkább meg kellene előben néznem, mennyire sikerült elrontani, mert a képek lehetnek csalókák is.
Eddig az A szériáról csak jót lehetet szinte olvasni. Stabil, nem fagy, hosszú frissítések, nem fagy, jó kamera és anyagminőség. Napi használatra tökéletes nem kínai telefon.
Miután az IPhone 7 irdatlan ára ellenére ha jól emlékszem ajánlott plecsnit kapott így úgy gondolom az A3 mérete és minősége miatt eléggé hiány pótló, megelőznék neki szintén már most egy ajánlott plecsinit. -
törölt tag
válasz
janeszgol #38 üzenetére
Én mindenképp gondolkodok ezen a telefonon. A mostani 4.5"-os motorolámat váltanám le rá.
De még nem adtam fel a reménykedést, hogy mégis bejelentik idén a régóta pletykált 4.7"-os motorolát, mert akkor az lesz feltéve, hogy nem fejlődő országoknak szánt speciket kap (pl 1 GB RAM) mert a jelenleg kapható androidos telefonok közül a Nexus/Pixel-en kívül a Moto-k vannak a legközelebb a gyári androidhoz. -
Teal'C
veterán
Hát ha ez 100 felett lesz inkább egy szép használt s6, ezek bediliztek?
-
Halkow.
senior tag
Nem nagy durranás! Az A7-be mehetett volna S652 is akkor jobban néznék rá, de így...
Az árat illetve 100k az A3 2017-ért horror, az első A3 nem került 100k-ba akkor a forint romlott ennyit?
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem jobban tetszett külsőre az A3 2016, mint ez a 2017-es.
-
Matada2.3
veterán
Fú de nagyon glossy és az alapozó színű eléggé érdekes. Maga a belső egész jó, nincs sok kivetnivaló.
-
mackoman
tag
A fekete szín még véletlenül sem iPhone 7 jet black koppintás
-
Quqesz
nagyúr
Tudásra jobb lett, de megint elővették a szappantartó formát...
A 2016-os modellek kinézetre jobban tetszettek. -
cserhatisand
tag
Nekem 2016-os A5 van és nagyon vártam az új szériát. A 2016-os nagyon stabil, jó telefon. Pozitívan csalódtam benne. Mindenképp az új A5-t szerettem volna megvenni, de ez így nem tetszik. A 2016-os sokkal szebb. Nem tudom, hogy jobb lett ez annyival, hogy megérje váltani.
-
blagolf
senior tag
Ezeknél soha az életben nem lesz más forma. Az első galaxy s óta ugyan ezt nyomják, nagyon kicsi módosításokkal.
-
PirosHello
senior tag
Háát....szubjektív, de nekem az Alpha, A3, és A3 (2016) kinézete is jobban tetszik
99 ropiért sokkal jobban ki kellene néznie, a belső egy bizonyos ár felett nem minden -
gekkoXT
senior tag
Szerintem az A szériából a legelső fém házas volt a legelegánsabb.
-
Petya014
csendes tag
Kár hogy elhagyták a 2016-os modellek formatervét.. ez így most megint olyan semmilyen lett mint a többi.
-
sebgutkopf
őstag
Nekem a 2017-es előlapja jobban tetszik (forma és a teljes házzal harmonizáló szín), míg hátulról a 2016-os a szebb.
A kezdő ár pedig szokás szerint irreális, majd jobb lesz. Előttem szólóhoz csatlakozva a hw-ben jóval erősebb Honor 8 egy árban van az A5-el és az sem épp igénytelen anyaghasználatú. -
Csapoati
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #13 üzenetére
Az A5 FHD és 3 gigás.
Amúgy nagyon baba feketében, de szerintem is nagyon drága.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ez kell a népnek
amúgy előfizu mellé jó lesz. Kártyafüggetlenül így nem igazán éri meg. -
kengyel
nagyúr
Tetszik, csak a hátlap ne lenne ennyire fényes.
-
Robi86
senior tag
válasz
Ez melyik telefon?
-
batai15
félisten
nekem nagyon bejön.
-
enginev3.0
félisten
Láttam már valahol
-
tothmaxy182
őstag
5 éves Samu dizájn, HD kijelző, 2 giga RAM 100+ezerért...
-
törölt tag
Ezekre garantálva van h kapnak 7-es androidot? Mert mintha azt olvastam volna...
-
BiP
nagyúr
Semmi új, egy kaptafa.
Viszont úgy látom, visszajön a zongoralakk. Köszönjük apple.
-
Az A5 ,nem rossz, de az ára tuti lesz vagy 120-130. Akkor inkább egy Honor 8 választanám.
-
floatr
veterán
Úgy látom az A5-be még winchester is került
-
iNfAntRy
senior tag
Tavasszal jár le a céges hűségem, de szerintem nem a 2017-et fogom megvenni az A3-ból. Ez igy annyira csúnya lett. Nem tetszik a nagy alsó káva + hogy kicsit lekerekített.
A3 2016-ot választom majd szerintem, tudása megfelel és az nagyon jól néz ki. Egyik legszebb Samsung szerintem. -
marcarc
senior tag
wow, formabonto
-
Richie86
senior tag
Ezeknek most üveg a hátulja vagy műanyag? A fotókon kissé műanyagnak tűnik.
-
Probert75
addikt
Nem tetszik! Túl kerek az elődmodellekhez képest.
-
-Valinas-
senior tag
A 2016-os széria gyönyörű volt, de ez a fokú lekerekítettség az üveg szélein a hátlapon nekem már sok. Kicsit olyan, mint a régi Samsung Neo Galaxy S Performance Mini Ultra típusú készülékek műanyag hátlapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új készüléktrió két kisebb tagja ki volt állítva a Las Vegas-i kiállításon, meg is néztük őket.
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest