- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Erre most mit mondjak...röhej...
Minkettő telójuk egy nagy melléfogás... -
janeszgol
félisten
Mashol olvastam.
3.5 colos lollival jon ki (5.1). Ez azert erdekes mert egy csomo teloban van MT6572, ami 4.2.2 jellyn (alca pop c1/c2/c3, smart 4 mini, Navon m400, meg meg isten tudja mennyi) illetve nehany 4.4.2 kitkaten (alca pop d1) maradt. Erre meg lolli lesz? (2013-ban a kedvenc socom volt a 6572.)A tobbi mind Marsmallow-val fog jonni. Legalabbis ezt irtak. En a 6 colost fogom megtekinteni, a tobbi (3.5, 4, 7 - utobbi tablagep) nem erdekel.
-
jFox
addikt
3,5 - kb. ilyen volt az első Androidos okostelóm, csak még szerényebb (600Mhz 1mag, 256M RAM).
Viszont a 2.2-es Android-dal elég jól elműködött. Kíváncsi lennék ezen milyen rendszer van. 4.2? -
Matada2.3
veterán
Akkor ha veszek nagy pixi 4-est akkor tudom a 4-es 6-osomon nézni a 4-es 6-os menetrendjét.. yodwag
On: ha hozzácsapnak a (6)-hoz egy 30-35 ezres árat akkor sláger is lehet.
-
Csapoati
nagyúr
A 3,5"-osat remélem gabonapehely mellé szánták csomagolni, nem pedig pénzért árulni. Már tavalyelőtt ilyenkor is ráncoltam volna a szemöldökömet a specik láttán. Nagyon maximum telefonálni elég egy ilyen, de arra meg felesleges egy okostelefon.
-
janeszgol
félisten
Elírás lehet a cikkben. A kicsi nem MTK MT6572?
A 6-os Alca érdekes. Na majd megnézek jó pár tesztet és videót, ha kijött.
-
igori
tag
1 GB RAM KK-ig elég kb....
-
dutrás
őstag
Az alcatel úgy látom hasonló vesszőfutáson megy keresztül mint a nokia.
Nem igazán találja a helyét a mobilos piacon.
Az idol x és Hero sorozattal próbált betörni a felső kategóriába kevés sikerrel.
Közép kategóriában sem sikerült maradandót alkotni egy két "használhatóbb" készüléktől eltekintve bazári jellegű telefonokat tett le az asztalra.Most meg ez.
6 col HD-hez ez a hardver egyszerűen kevés. Míg nincs belakva lehet hogy elboldogul a felhasználó de amint telepakolja alkalmazásokkal szerintem ki is fújt.
Próbálom megérteni a 3.5" -os képátlót de mindezt TFT-ben és ilyen felbontással nehezen megy. Az 512 Ram-ról meg ne is beszéljünk. Ezt nyilván ingyen osztogatják majd a szolgáltatók de majd jön a fekete leves...
A 6"-os készülék eleve belső konkurencia nem is értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest