- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Technikailag nincs erről a dinamikus "kijelzőmotorról" nincs valami leírás? Nem fér a fejembe, hogy ehhez minek kell egy FPGA (nv-nél), vagy miért kell dedikált GPU egység hozzá...Állítom egy 10 soros VHDL kód
én ezt kb úgy értelmezem, hogy ez egy függvény, aminek van bemenete, és egy int kimenete, amivel vezérli a monitort hány Hz-en menjen. Nem értem ezt miért ne lehetne megírni ezt GPU-n az általános egységekre? ... Netán CPU-ra... bár tudom az már távol esik. Sebesség, számolási teljesítmény, vagy lag?
-
144-es IPS? hmmmmmm, nem volna rossz
segítő kezet nyújtok a megbicsaklott kommunikációs szakembereknek - "a fentebb felsorolt A-Sync monitorok az első és a második negyedévben folyamatosan érkeznek". csak vélelmezem, hogy nem erről van szó - gyanítom, hogy Q1-ben nem nagyon lesz itt semmi.
-
daveoff
veterán
Megjelenéskor szerintem is ugyanolyan drágák lesznek az A-sync monitorok, valamivel biztos olcsóbb lesz, de miért érné meg a monitor gyártóknak sokkal olcsóbban adni, mint a G-sync monitorokat?
A két technológia között mi a különbség, hogy az egyikhez külön hardver kell, a másikhoz meg nem kell semmi? Valami komolyabb különbség lehet köztük, ha az egyikhez kell egy külön hardver, nem? Vagy még a végén kiderül, hogy az A-sync monitorokba is bekerül valami kütyü...
-
Nem kell érte fizetni licencet, így 100-130 dollárral olcsóbb lesz a monitor előállítási költsége, és ezt láthatóan nem fogják extra haszonra felhasználni.
Ezt már a cikkben is olvastam, de miből gondolod ezt? Én még nem láttam, hogy árcédulát is tűztek volna a monitor mellé, amiből ez kiderülne (vagy vagy elsiklottam valami felett?). Anélkül meg mi alapján lehet ezt mondani?
-
De most őszintén. Ugye ehhez is új monitor kell, ami drágább lesz a beépített technika miatt. Csak AMD-vel fog menni, abból sem az összessel. Sőt, kimondottan kevéssel. Akkor miben is különbözik ez az nV megoldásától? Lehet itt dobálózni a szavakkal, hogy zárt megoldás meg licensz stb. de a lényegében a felhasználói oldalról ugyanolyan lesz ez a megoldás is. Max. az nV-é kicsivel (de nem annyival, amit egyesek sugalltak, nem 200 dollárral) drágább lesz. De az nV kártyák mindig is kicsit drágábbak voltak az AMD-nél ebben semmi újdonság nincs.
Csak épp ezt az nVidia több, mint egy évvel korábban meg tudta csinálni és piacra tudta dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest