Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
A regi dokkolo-uj telo valahogy kompatobilis lenne egymassal, jo lenne, de a telok külső mérete,formája is különbözik... Valami wifi mirroring megoldás, vagy hasonló a jövőben? Tényleg csak egy kijelző, akksi, és valami vezetekmentes kontakt. Töltéshez meg ossze lehetne kötni, ha szükséges.
-
Arween
senior tag
Ennek nem sok értelme van annyival nem ad többet a tábla dokkoló,az 1Gb ram karcsú led imiért nincs?,Sajnos a padfone 2 csalódás után, azt hiszem én messzire kerülöm a márkát a jövőben,mert ha egy 240 e cuccnál támogatásra nagyon nem törekednek mit várjanak az ilyen "olcsó" termékek tulajdonosai?
-
válasz
sz.balazs.95 #38 üzenetére
Miért? Csinálnak kicsiben is egy "csúcs" mobilt, és nem a nagyot veszik, hanem a kicsit akkor mi van? Árban nagyon nem lesz lejjebb a Z1 Compact sem, cserébe így esetleg az is Sonyt vesz, akinek az 5"+ már nem kellene.
Nem látom, hogy ezzel vevőt lehetne veszteni, akinek kicsi kell azt vesz, akinek nagy azt, viszont akinek kicsi kellene, de nincs, az mást fog -
roli543
őstag
válasz
Speedricsi #1 üzenetére
Egyébként mielőtt annyian fikázzátok a telót, olvassátok el a Fonepad tesztet, az Intel proci nem rossz egyáltalán. Simán megállja a helyét, főként a középkategóriában!!
-
halkow
őstag
led hol maradt srácok
na már csak ezért nem venném meg
intel proci 1,6ghz wao és mit fog tudni? -
sz.balazs.95
veterán
kissé rosszul fogalmaztam...
szóval egy olyan mobil, amin Win8 van, de ha nem a tablet-tokban van, hanem csak magában, akkor a WP felülete menne, meg persze WP-s appokkal, dokkolóba rakva meg a Win8 felülete menne RT-s és desktop appokkal, a tablet részben meg persze extra akku és esetleg extra 2,5"-ös foglalat is lenne HDD-nek vagy SSD-nek.Igen tudom, még nincs felkészítve erre a Win, de szerintem technikai akadálya nem lenne egy ilyennek.
(#35) Barthezz2: Gondolom azért nem vállalják be a többiek, mert azzal konkurenciát állítanának a saját csúcskészülékükkel szemben.
Bár lehet, hogy most a Sony hatására megindul a többi gyártó is. Én örülnék neki, ha tényleg szabadon ki tudná választani mindenki, hogy mekkora mobilt akar, olyan hardverrel, amilyennel akarja. -
roli543
őstag
Csak nekem tűnik ùgy, hogy a telefon maga a Zenfone 4??
-
Miért csak a Sony jött rá arra, hogy a "mini" méretet, és nem képességeket jelöl? Minimum S600 és 2Gb RAM mehetne ebbe is.. Nekem így csalódás, még ha a tablet dokkoló méretét nem is nézzük.
-
BenHans
addikt
Atom és WVGA kilőve és már tökéletes lenne. Párom One X-ét gondoltam jó lenne erre cserélni de, így sajna ugrik. Snap600, HD és tök jó.
-
Lomha 8V
addikt
Itt nem látom értelmét a "kettő az egyben" témának, a méretkülönbség nem elég számottevő.
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #28 üzenetére
Az elég nehéz lenne, miután WP8 nincs x86-ra, Win8 meg nincs ARM-ra. Esetleg, ha külön SoC-ot kapna a tablet és a telefon, de akkor már végképp nem nagyon látnám az értelmét az egésznek... (így sincs sok értelme szerintem) Vagy esetleg WP8/WinRT kombóban lehetne elképzelni ilyesmit, főleg, miután egyesítik a két OS-t - várhatóan a Threshold-ban (8.2)
-
kbyte1024
veterán
Ha valóban 80k körül kezd akkor teljesen hibátlan!
-
Janaboy
veterán
Sztem marha jó lenne és az ára is reális, ha a telóba erősebb proci lenne és a tabletből lehetne 10"-ost is választani! Ezt amúgy nem értem meg, hogy ha 4"-os a teló miért kell feltételezni automatikusan, hogy ahhoz csak 7"-os tablet kell? Pont sok embernek ez a cél, hogy kicsi legyen a teló képe, de a tableté már nagy!
-
amanoba
őstag
ilyen áron, ez a hardwerfelszereltség kevés lesz szerintem, bár a színe nagyon tetszik.
-
sz.balazs.95
veterán
Na én ezt kérem Win8/WP8-cal, 8"-os tablet-házzal.
-
atikó
őstag
Inkább arra lenne esze az Asus-nak hogy csinálja a padfone2 a frissítéseket.
-
HawerKing
őstag
Hat nemvalami izmos a cucc, a kulso nagyon vagany
-
AS
félisten
Ez a szin nagyon király
-
Probber
őstag
A mondhatni úttörő Padfone 1 és 2 után ez elég nagy csalódás, még ha mini is.
Hardveres felszereltség kapcsán vehetnének példát a Sony-tól. -
callmeakos
veterán
Sajnálom hogy végleg ilyen lett, mert vevő lettem volna rá.
Egyrészt ami a legjobban böki a csőrömet, az az Intel Atom SoC, másrészről meg ha kapható lesz itthon, az az ár. Van egy olyan sanda gyanúm hogy 100 fölött is lehet az ára. Ami már túlzás... -
petipetya
nagyúr
Elég fura, hogy egy 7-es tabletbe dokkolható bele a telefon, ráadásul 1 GB RAM van benne. Mintha itt és most az olcsóság számított volna, melyet csak így tudtak megoldani...
-
dsr
senior tag
A vastag káva elrontja az összképet
-
batai15
félisten
Az atom,ill a pf2 hibái-support miatt is nem kellene,de ha normálisan meg lenne akkor bevállalnám
-
joey04
titán
Ebben a méretben nincs sok értelme, plusz megint az van, hogy nem csak kisebb, de jóval gyengébb is mint a tesó. Hab a tortán az ocsmány iOS 7-re hajazó felület. Részemről ez így kuka.
-
big-J
őstag
Ez a szín.. gyönyörű... a fotó visszatekerés, meg durva, hogy már egy ilyenben technikailag lehetséges, mégsem standard feature mindenhol.
-
xmaas
őstag
Jo az elkepzeles de szamomra ronda nagyon az egesz keszulek lehet ha kicsit igenyesebb lenne a kialakitas jobban bejonne de persze akkor az ara is sokkal tobb lenne, mondjuk egy 4-4.5" telefon xperia z1,iphone 4-5-5s minosegben ami teljesen belefekszik es eltunik egy 10-12 colos igenyesebb ipad/xperia szintu tabletben jo kis snapdragon 800 al stb. arra csorogna a nyalam rendesen
-
saiyajin
senior tag
Valahogy nekem se jon be ez kiszereles. A tudashoz merten pedig gondolom nem lesz olcso itthon.
-
szebev
senior tag
A mobil merete eleg jo , de a tablet lehetett volna nagyobb is , mondjuk 10"-os . Szerintem az aksi is kicsi a tablethez es - hat igen - nincs segedfeny a mobilon
! Az elgondolas nagyon jo , de valamit mindig sikerul elrontaniuk !
-
gerii
addikt
Elég vastag lett a cucc, sokat nem agyaltak a tableten, csak ráhegesztettek egy tartót.
-
pepetech
őstag
Inkább a padfone 2-őt frissítrné a drága asus
. Vagy nyilatkozna, hogy mi lesz a sorsa.
-
ROBERTOH
őstag
Mikor jelenik meg?
-
-Faceless-
őstag
Az elképzelés tetszik, de a korrekt megvalósítástól még az én szememben igen csak távol állnak. Apropó a legvastagabb ponton mennyi lesz több mint 2 cm?
Az úgy roppant kényelmes lesz egy fektetett 7 inches tabletnek... -
roli543
őstag
Itt most valami nem okés, pár héttel ezelőtt az Asus bejelentett egy Padfone Minit, ami 4.3-as volt... akkor ez most hogyan ?? http://www.gsmarena.com/asus_padfone_mini-5891.php
Egyébként nekem nagyon bejön, a 4 inchen méret igazán jó, és az az Intel lapka sem rossz, átlagfelhasználónak bőven elég lesz
-
bolvar
senior tag
Végre eltalálták hogy még épp használható legyen a mérete is számomra és dokkolni is lehessen de hát ilyen megvalósítással
.elszomorítottak.
-
mtcob
senior tag
Kár azért a vastag káváért
Amúgy korrekt kis készülék, bár értelmesebb lett volna 8"-al, hiszen a 7" nem nyújt annyival többet, hogy megérje (nekem) egy ilyen eszköz....
Egyébként be lett jelentve a PadFone X is, viszont az csak USA only, vajon az is jön ide EU-ba kis csúszással, mint a mini?
Az a 9" szimpatikus -
Dany007
veterán
Na hát ez elég állat. Főleg ha az áta is "mini" lesz.
Mindig is tetszett ez a padfone gondolat, viszont a normál méret mocskosul drága volt. Okés, hogy kapsz egy féltabletet meg egy komolyabb telefont, de annyit nem ért.
Így miniben majd talán. -
culas25
tag
Én sem látok semmiféle segéd fényt fotózáshoz :S De egyébként sem tűnik valami bivaly ajánlatnak, pedig a padfone 2 nagyon szimpatikus volt. Ez megint egy inkább olcsó, mint mini variáns.
-
Speedricsi
tag
csak én nem látok ledet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest