- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics #117 üzenetére
"A forum temaja teljesen elcsuszott a cikkhez képest."
A fórum témája felül ki van írva: "Celeron G1610 Ivy alapokon"
Ehhez képest nem OFF, és nem elcsúszás, ha egy konkrét alkalmazással tekintetében próbáljuk meghatározni mire lehet számítani ezzel a CPU-val kapcsolatban.Azt sem tartom OFF-nak amit első hsz-emben írtam, hogy egy olcsó belépő szintű Intel CPU-t nem egy másik kategóriában lévő nála 50%-al drágább AMD cpu-val kéne összehasonlítani. Akkor sem ha szerzőnek korlátozottak a lehetőségei és részben akceptálható indokokat hoz fel, miért így járt el.
Ettől függetlenül szerintem a cikkből jól kikerekedett mire is lehet használni ezt az olcsó celeront, egyedül egy közepes hardverigényű játéknál akadtunk el. De szerintem ebben nincs markáns vélemény különbség, mert az valószínűsíthető, hogy sem ez sem más hasonló kategóriájú CPU diszkrét VGA nélkül nem elegendő erre a feladatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest