- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Az a kérdés hogy GPS-es telefon, vagy telefonos GPS.
A garmin név garancia a komoly GPS tudásra és szerintem ennek tudható be a kicsit borsos ár is (meg persze a gyenge forint). A linux alap pedig nem biztos hogy gátolja a szoftver bővíthetőséget, ha kialakul egy megfelelő számú felhasználói bázis hamar megjelennek a szoftverek is.Mod: A videó alapján nagyon fürge kis készülék benyomását kelti. Határozottan tetszik.
-
iknight
senior tag
Szeirntem inkább azon múlik a sorsa, hogy milyen lesz a szoftver támogatottsága, hiszen garmin navigációs szoftot bármelyik windows mobileos vagy symbianos telefonra fel lehet pakolni, és hát már most készen áll rengeteg egyéb szoftver is rájuk. Illetve hát a 100-150 ezer forintos árba igen komoly versenyzők esnek bele, ha ne emlitsem pl a htc touch hd-t vagy akár a diamondot, vagy olcsóbb nokia 5800. Szerintem az új platform miatt nehézkes lesz a betörés, hiszen sok új jelent meg, és igazából ez nincs úgy körülrajongva mint az iphone, vagy az android, vagy akár a windows mobile 7.
-
RenegadeC2
aktív tag
Hűha... engem megfogott!
Tényleg gyors és gördülékeny, érdemes lesz odafigyelni rájuk a jövőben. -
törölt tag
kellemes kis telefon.
akinek fontos a navigáció moilban, annak jó választás lehet. mondjuk egy kapacitív kijelző talán szimpatikusabb lenne, de majd talán a következő modellben. -
BloodRay
veterán
Egész jónak tűnik a videó alapján, pedig a cikk elején még azt hittem végig sem érdemes olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest