Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
nem tudom, szerintem nem néz ki rosszul - igaz, egy 176*220as kijelző jobb lett volna bele, de nem semmi kis cucc...

-
amanoba
őstag
nekem a kinézete a samu f250re hajaz..elég erősen..

-
LEFTHORSE1
őstag
Az a dudor azt a benyomást kelti bennem mintha ceruza elem alaku akuval volna szerelve
-
AMD Power
titán
Tetszik bár a navis rész picit furcsa.
-
törölt tag
Bitang drága lesz a tudásához mérten, ha tartja magát a másik fémházas model árpolitikájához.
-
sztyui2
őstag
Végülis elég jó, hogy fém a burkolat ebben a kategóriában. A karcolódás az más kérdés. Vigyázni kell rá
és nem kell földhoz vágni vagy asztalon pörgetni. A hátlapcsere árából pedig kb már vehetünk is egy új (ugyanilyen kategóriájú)telót -
pikszel
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Képzeld a kezedbe, miközben szézcsúsztatod.

-
-
pikszel
addikt
Jó lesz az a dudor, ha már kezd nyögni a csúszómechanika. Meg előtte is. Gondolom valami ergonómiai megfontolás következménye, ha nem más.
-
-
drsanyo7
csendes tag
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nem kell földhoz vágni vagy asztalon pörgetni. A hátlapcsere árából pedig kb már vehetünk is egy új (ugyanilyen kategóriájú)telót