Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
grrobee
csendes tag
Az IGO használat közben nem igényel internet kapcsolatot, ezért is foglal 2GB-ot az európa térkép. Tehát ha valaki külföldre megy, akkor nyugodtan használhatja, nem csinál magának hajmeresztő telefonszámlát. Mellesleg ilyenkor érdemes kikapcsolni a mobil adatforgalmat a biztonság kedvéért.
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Telepítettem az Iphone 3gs az igo my way-t.
A kérdésem a következő lenne, amikor használom agps kapcsolódik vagy internettel?
és ha internettel azt, hogy tudnám meg oldani, hogy agps - el?Köszönöm
Üdv,
Szabi -
P00By
nagyúr
Nagyon jó cucc!
Ugyan nekem nincsen rá szükségem(van külön gps). -
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ez marhajó ezacucc
Minden elismerésem
-
aboriginal74
tag
Most akkor hogy is van ez?! iGO az iPhone-ra...valaki magyarázza el, mert nemsokára kiteszem a lábam eme országból és vennék iphone-t
Hogy megy az iGO iPhone-on...valaki ....

-
domi007
őstag
Az ötlet kiváló, de én asszem maradok a BT-s GPS-nél...
GO iGO GO!
(már: PNA-ban, PSP-ben, iPodban és iPhoneban is ;)
Csak ne büntesse meg őket az EU monopol helyzet kialakítása miatt
.DOMy
-
nike_
addikt
Nagyot fog tarolni a cég ezzel, bár ez csak Mo.-nak jó, mivel ugye innen valósi az iGo...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KrAt
veterán
iPhone, iPod, iGo
Mintha csak 1 brand alá tartozna 
-
DarkByte
addikt
Nagyon ötletes.
Kíváncsi lennék milyen megoldással működik maga a webböngészőben megjelenő weblap, mert ha AJAX és társai, akkor egyenlőre nem hiszem hogy sok telefon van amely ilyen komoly böngészőt és WiFi-t tudhat magának az iPhone-on kívül. (és ezzel elvileg GPS képessé varázsolható az iPod Touch is, ha jól gondolom)Csak mellékesen: nekem az ilyen kiegészítőknél mindig az az érzésem támad, hogy ha más telefonoknál pótolnák a hiányosságokat mindenféle külső ketyerével több-kevesebb sikerrel, akkor azt az emberek valószínűleg leszólnák, az iPhone-nál ez valahogyan mégis működik és veszik is
Annyiban mondjuk ez most kevésbé illik ebbe a képbe, hogy eddig is volt lehetőség Bluetooth GPS modullt használni jópár telefonnal. Ez majdnem olyan, csak itt maga a szoftver is a doboz oldalon fut. (a telefon egyfajta vékony kliensként működik) -
sgery
őstag
kicsit drága szerintem, úgy hogy most vettem navit igo-val 30e-ftért újjonan..:/
de mondjuk ha 20e lenne akkor még talán vennék a telefonomhoz
viszont nagyon jó ötlet, tarolni fog vele a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez még a tavalyi CeBIT-en volt 
Ugyan nekem nincsen rá szükségem(van külön gps).

Hogy megy az iGO iPhone-on...valaki ....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi lennék milyen megoldással működik maga a webböngészőben megjelenő weblap, mert ha AJAX és társai, akkor egyenlőre nem hiszem hogy sok telefon van amely ilyen komoly böngészőt és WiFi-t tudhat magának az iPhone-on kívül. (és ezzel elvileg GPS képessé varázsolható az iPod Touch is, ha jól gondolom)
Annyiban mondjuk ez most kevésbé illik ebbe a képbe, hogy eddig is volt lehetőség Bluetooth GPS modullt használni jópár telefonnal. Ez majdnem olyan, csak itt maga a szoftver is a doboz oldalon fut. (a telefon egyfajta vékony kliensként működik)