Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ez de kemény volt. Legalább 3 napomba beletelt, és majdnem egy billentyűzetembe is.

De azért az első részt nem éri utól, akármennyire igyekszik. Nekem az volt a nagy király, és a a Carma 2 meg TD2000 már csak olyan "jó-jó, de nem annyira" másolatok.
Valahogy elő lehetett hozni a 2-ben single-ben azokat az autókat, amiket elméletileg csak multiban lehet látni? Vagy csak a multi lenne még most is segítség a kíváncsiságomra?
-
_ak_
addikt
Fejből ment már a power up helye, vagy az áramos vagy a rugós, bár asszem a rugós az a hajóra kellett, így elég volt csak a közelbe ugrani.

NKing
Ha jól emlékszem azon a pályán be be lehetett menni a víz alatti alagútba is, ott is 3 upgrade slot volt, illetve a környéken egy kék is. Elég sokat megfordultam azon a pályán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proci985
MODERÁTOR
az, meg az in cold blood, illetve a ketto hazteton ugralos palyaja.
mondjuk a supressort kiutni az elsoben hardon se volt egy leanyalom, egyszer utkozesekkel fekete fustig jutottam... aztan kapott egy teleportot es nem volt a kezdeti helyen, nekem meg kifogyott az idom... utanna viszont rajottem, hogy rosszul csinalom, 15szor le kell lokni a haztetorol mindegyik utan recoveryzve es ugy mar oke
. -
Tamás88
őstag
Fúj de utáltam azt a pályát, mert vagy fölé, vagy alá sikerült ugranom, természetesen kevés idő állt rendelkezésre. Hol lehet megvenni az újabb kompatibilisebb változatot, mert sehol sem találom? Ebből, ha kijön az Androidos változat, akkor nálam abszolút vétel lesz, mint az első rész. Ja és a Reincarnation vagy mi a Steamen meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.