- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Nem találtam snapdragon-os ilyen jellegű fórumot. Tud valaki segíteni cwm telepítés után egy jbart - OS módosításom volt és lefeküdt a telo. Szerintem sérült a boot IMG. Sajna most csak tégla. Köszönöm szépen előre is. Hálás lennék érte, nagyon fontos lenne a számomra. Ja a telo egy zte x5s
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Lenne egy sürgős kérésem,kérdésem:
-Van egy MT6582 inew v3 telom.szoftver frissítést akartam csinálni flashtoollal rendben ment minden bekapcs után be is bootolt és megált.Azóta még a gép sem látja.Lehet valamit elrontottam az nvram-nál?Merre induljak el?Előre is köszönöm a gyors választ. -
laci laci
addikt
válasz
Anonymus23 #983 üzenetére
Üdvözlet.Ez a téma engem is érdekelne,hogy hol mit kell/lene állítani....előre is köszönöm én is.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek.Tisztelt cappa72 fórumtárs!
Adott egy inew v3 telo.Annyi a gondom vele,hogy akár mobile toolsal,akár flashtoollal szeretném felrakni egy twrp-t,vagy cwm-et nem sikerül.Teljesen végig megy,de semmi siker.Ha sikerül akkor is csak egyszer tölt be az elején a twrp,de már másodszor már nem.Szeretnék felrakni cwm-ből custom romot,de sajna...Van úgy,hogy sikerül a twrp,de abból meg nem sikerül a rom telepítés mert valamit nem formatál(sajna nem találok hozzá részlete leírást mikor mit tegyek).Van hozzá 6044 cwm,de annál is sikertelen(ha sikerül felraknom)a rom telepítés.régen egy másik telomhoz volt 6037 cwm ahhoz vagyok hozzászokva.Köszönöm a gyors segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest