Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turulbir
tag
Hát én nem innék előre a medve bőrére, ugyanis jó kérdés, hogy mit ért az Ubi a sorozat gyökerein.
A zseniális első részt, a remek történettel, jó karakterekkel, változatos játékmenettel (hent/lopakodás/mászás, természetesen a dx10-es patch nélkül), és sok sok humorral; akkor engem megvettek kilóra (nem vagyok épp sovány, szóval ez nagy szó
), ugyanis máig ez a kedvenc történet-orientált FPS-em, legalább hatszor végigjátszottam már (ezen csak a Mafia tud túltenni, azt már nem is számolom).Ha viszont a második részt... hát, akkor kételkedem benne. A történetet -bár kicsit egysíkú volt- jól tálalták, a karakterek még mindig tűrhetőek, de a játékmenet... Az átvezető részeket kivéve az elsőtől az utolsó percig hent. Teljesen mindegy volt, hogy Ray-el vagy Thomas-szal mentünk, ugyanis gyakorlatilag végig azonos útvonalon, ugyanúgy mindenkit lelőve. Véres képernyő meg újratöltődő élet. Ugyan ezt is legalább háromszor végigvittem, de már nem volt meg az a hangulat, mint az elsőben (Sergio Leone-féle spagettiwestern váltakozva a Karl May regényekkel).
Nos mit látunk a trailer-ben: Fegyverropogást elejétől a végéig némi Tarantino vérrel színesítve, a második részt jellegtelen fejvadászatait idéző "történettel". És a narráció... hát nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nagyon nem illik az első két rész képviselte kicsit mélyebb tartalmú, filmes történetvezetéshez.
u.i. Mielőtt valaki hiányolná: A cartel létezését is tagadom.
-
Feverke
tag
Hell Yeah! Hangulatos kis video!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06
üzenetére
Jelenleg nem tudok infót mondani róla. Hivatalosan ugye ma van a megjelenése, de én nem tudom most beszerezni. Hogy a másik 3 kollega csinál-e tesztet róla, azt sajnos nem tudom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06
üzenetére
Hivatalosan:
"Coming soon."
-
kengyel
nagyúr
Remélem hozza az elvárt szintet. Az előző részek is jók voltak .Várom a megjelenést

-
Tibi86
aktív tag
Na, ez már valami!
Mikor is jelenik meg? -
errorcode06
őstag
Lehet tudni mikor jelenik meg?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
finkelstein
üzenetére
+1

Én adok neki egy esélyt, mivel az első 2 része nálam a világ legjobban sikerült FPS-ei közé tartozik
-
finkelstein
tag
Hát remélem is, hogy jó lesz, mert a Cartel hatalmas csalódás volt.
-
Sanchez638
addikt
Reméljük jó lesz, nekem a Bound in Blood nagyon tetszett

-
törölt tag
Néha az az érzésem, mintha a Ubisoft adná ki a legszínvonalasabb játékokat újabban,..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- DVBViewer
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ugyanis máig ez a kedvenc történet-orientált FPS-em, legalább hatszor végigjátszottam már (ezen csak a Mafia tud túltenni, azt már nem is számolom).