Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Szerintem, mielőtt folytatnád a dolgot, jó lenne egy hoszabb hangvételű cikket szentelned az objektum orientáltságnak.
Elmagyarázni mi az a metódus/függvény, adattagok, hogyan is kell egyáltalán elképzelni egy adott programot, akár a Hello World-öt is.Mert okés, hogy include, meg ezt azt használod. De mennyivel jobb lenne, ha az alapot leadva már úgy magyaráznád a progit, hogy télleg értik minden apró részletét, és később sem kell órákat magyarázkodni, meg visszautalni ha már egy korrektebb proginál előjönnek a függvényhívások, leszármaztatás, paraméterátadások, pointer, referencia, objektum létrehozás, stb stb.
Amúgy támogatom a kezdeményezést én is. Érdekes, és te is sokat tanulhatsz belőle. Mondjuk én egy olyan sorozatot is szívesen látnék, ahol nem programozási nyelvet magyaráznak, hanem néhány feladat nyelvfüggetlen megoldását veséznék ki, programozási gondolkozást (logikát) bővítve. (remélem ez a vége nem volt értelmetlen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)