- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
ballazol #2358 üzenetére
A pályázat szerint 2018.05.04 a kivitelezés befejezési határidő, de egészen pár héttel ezelőttig semmi jele nem volt a fejlesztésnek, a helyiek nem is tudták hogy lesz ilyesmi. Aztán pár hete megjelentek az e-on oszlopokra felcsavarva az optikai kábelek, kb 1 héttel ezelőtt az oszlopokra már dobozok is kerültek, amikbe behúzták az optikát. De a házakhoz még nem. Fater megkérdezte a szerelőt hogy mikorra várható hogy telejsen elkészülnek, azt mondta még egy csomó engedélyre várnak, lesz abból jövő év is. Nesze neked kivitelezési határidő.
-
dethroner
veterán
-
taki01
őstag
válasz
ballazol #1218 üzenetére
Már folynak az invitel dsl és koax hálózatainak felszámolásai és helyette a Digi optikát épít (persze nem azt jelenti hogy minden inviteles területen azonnal ott terem a Digi és egyből építi az optikát
). Az összes Digi és Inviteles területen optikát szeretne 2020-ig.
-
ThodEE
őstag
válasz
ballazol #789 üzenetére
Majd kiderül mi lesz a végleges nem hívtak azóta, utcánkban még nem is láttam Digis kocsit csak a főúton de az UPCnél gyenge a jel ami be jön az oszlopról, a ConnectBox szerint van net, gyakorlatilag meg újra kell indítani hogy legyen, technikus volt kint, mondta hogy az oszlopon van bibi majd eccer megjavítják
Van még fél év hűség ide aztán majd átgondoljuk addig meg kibírjuk így hogy legyen üvegszál meg bekössék, minél később annál kevesebb ideig fizetem duplán a netet. A digitől csak netet kértem és így nincs hűségidő. -
Indian74
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
ballazol #670 üzenetére
Nyugi ezen már én is agyFaxt kaptam!
Nálunk ez lesz elérhető - papíron már szept 1-től - ez év - de még nem jutottak el ide:
A szöveg ez hozzá:" Gigabit Passive Optical Network, azaz GPON. Úgy is mondhatnánk, hogy Internet fénysebességgel.
Fiber To The Home, vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető otthonába viszi a szolgáltató. A G-PON az előfizetőhöz egyetlen üvegszálon keresztül jut el, ellentétben a korábbi technológiákkal, ahol a feltöltési és a letöltési iránynak külön-külön fényvezetőszálra volt szüksége.
Ennek a technológiának a segítségével a felfelé és a lefelé iránynak más a hullámhossza, így tudnak kommunikálni egy időben anélkül, hogy zavarnák egymás működését. Számos előnye között említhetjük a korábbi technológiákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, a közel szimmetrikus fel és letöltési sebességet, az időtálló, jóval kevesebb meghibásodásra hajlamos hálózatot. "
Eközben a régi panelban ahol anno laktam ezt nyújtaná a DIGI: (a gonoszka DIGI
)
Ez olyan szinten bosszant, hogy ha kezem közé kerülne aki ezért felelős büntetőjogilag nagy bajba kerülhetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged