- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Adtam elérhetőséget a komoly személyes érdeklődéshez, a blogon megnézheted egy-egy napi kereskedés részleteit is.
Hogy a sokadkézből összeállított pénzügyi jelentések miről szólnak, az ebből a szempontból irreleváns, különösen ha valaki mondjuk napi többpozíciós skalpolással játszik.
És pár ezer dollárral évi 4-500 % mellett azért nagyon távol van a világ leggazdagabb embere cím, különösen ha közben ki is vesz a tőkéből.
-
Alchemist
addikt
Az oktatás spinoff (na jó, önfényezésnek sem rossz
), a lényeget a blogban láthatod, ott vannak levezetett napi kereskedések.
Rá is kérdeztem ma, alapból havi 12-15 napot kereskedik, napi átlagban 2-4 % körül teljesít, gyakorlatilag havi 30 % az alap, ami kedvező esetben 40, esetleg 50 %-ra is felmehet. De vannak nála jobban teljesítők is... -
Alchemist
addikt
Bocs, de bróker vagy, esetleg dolgoztál ilyen közegben? ha igen, akkor természetesen várom a konkrét szakmai ellenérveket. Ami a kutatásunkban van, azt jegyzőkönyveztük és általában a privát tréderek is szoktak kereskedési naplót vezetni minden kötésről. A "házi sztártréderünk" pár órás kereskedéseiben - amikbe a méréseinken én is beleláttam - jellemző volt a 1,5... 3 %-os profit, ezekhez képest ritkábban előfordulnak a 0,5..1 % körüli veszteségek (igazából ezeket pipekben tartjuk nyilván).
Tudom, hogy mindenkinek lehet véleménye, hitrendszere olyan témákról is, amelyekben nem látott a kulisszák mögé... de a kompetens érveléshez azért többet várok.
-
Alchemist
addikt
Kapott ajánlatot brókercégektől, nem érdekelte. A sikeres kereskedés csak kb. 10 %-ban múlik a jól megtanult technikán, 90 %-ban a pszichológiai korlátok legyőzésén... ezek valamilyen szinten mindenkinél megvannak. A srác nem igazán tud más pénzével kereskedni, semmilyen motivációja nincs arra, hogy több energiát tegyen bele... ami érthető, ha más életcéljai is vannak és egyébként így is szépen megél belőle.
Van pár tippem,hogy milyen kockázat kezeléssel érhette ezt el...
Maximális tőkevédelem: több számlára elosztott tőke, állandó stoploss alkalmazás, hírekre nem kereskedünk és egyéb szabályok következetes betartása, vagyis a kockázatok minimalizálása. Így is volt pár bukása, de összességben erősen pozitív szaldóval jött ki ezekből, a sok jól menedzselt pozíciónak köszönhetően.
Szép vége nem lesz a történetnek.
Kb. hat és fél éve szépen gyarapszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged