Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
ddsteel #4451 üzenetére
Nem ez a bajom! Maximálisan egyetértek veled a leírtakban.
Nekem az volt fura hogy újabban úgy alakult a topik hogy az jön le egy erre tévedő emberkének aki csak a kommentekre hagyatkozik hogy a global jobb mint a ctek. És volt aki emiatt elkezdett azon agyalni hogy inkább eladja a cteket a global miatt!
Brogyi te se értsd már félre, nem azt mondtam hogy itt sztárolnak, hanem a router topikban már konkrétan az megy hogy van egy gyártó 1-2 típusa és mindenre azt nyomják, ha meg adsz egy jobb tippet ami sokkal jobb nála az adott emberkének, hirtelen a torkodnak ugranak. Olyan vehemensen ekéznek meg rádszállnak ha mást ajánlasz hogy már hányingert kelt. (nem is nézek be oda már) Ott is 1-2 termék van súlyozva aki meg nem ért hozzá az azt hiszi az a legjobb és eladja a kategóriákkal jobb cuccát hogy downgradeljen.
Tudom hogy itt nem ez a helyzet, csak a global már olyan szinten van súlyozva hogy egy laikus számára kategóriákkal jobbnak tűnhet, mint ami. Csak erre szerettem volna rámutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest