Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Xmodule #92 üzenetére

Celeront HD filmre? Nem igazán. :N
    Megállapíthatatlan kategóriás gagyi VGA van benne, tuti hogy nem tudja a HD filmek hardveres dekódolását mivel csak annyit tudunk meg róla az Intel oldalán, hogy nincs benne a clearvideoHD támogatás, szóval azon kívül, hogy ad képet, sok mindenre nem jó, az a szerencsétlen celeron processzor kénytelen lenne mindent erőből kitolni.
    A TDP-je 1W-al több csak a brazosnál, de ezt úgy számold, hogyha elindítasz egy HD filmet, a brazos fogyasztása emelkedik 1-2 wattot mindössze az UVD egyésg miatt, addig a celeron fogyasztása meg legalább 10W-t ugrik...

A TV-k meg általában viszik a filmeket, de lehetnek olyan egzotikus fájlok, feliratok, hangsávok, amikhez számítógép kell egy rendes lejátszóval, pl. MPC-HC vagy vlc ill. SMplayer Linuxon.

anulu: foglalkoztat a gondolat valami ilyesmi témában, hogy nekem is kellene. Nem is a torrent szerver dolog izgat, hanem valami közös tároló kellene nekem. Pl. amiket néha játszom ha megjövök a melóból, azt hol a laptopon vagyok kénytelen tolni, hol máshol, jó lenne valami közös terület, amit minden gép lát a lakásban és onnan futtatja ezeket. Ebbe persze belerondít az, ha a játék nem a saját mappájába ment, max valami szkriptet kell erre írni, ami szinkronizálja a mappákat, csak ez meg macera.
    Nem tudom még mit akarok igazán...

F34R: a digisektől kap a routerem egy kapcsolat bontás kérést mikor elindul a torrent, még 100k-t sem éri el a sebesség. Ezt követően meg pár percenként van ilyen. Nem tudom miért csak én kapom a digisek közül, de egyértelműen látszik a kívülről jött kérés a router naplójában. Erőltetett titkosítás nem segített...

Új hozzászólás Aktív témák