- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Celeront HD filmre? Nem igazán.
Megállapíthatatlan kategóriás gagyi VGA van benne, tuti hogy nem tudja a HD filmek hardveres dekódolását mivel csak annyit tudunk meg róla az Intel oldalán, hogy nincs benne a clearvideoHD támogatás, szóval azon kívül, hogy ad képet, sok mindenre nem jó, az a szerencsétlen celeron processzor kénytelen lenne mindent erőből kitolni.
A TDP-je 1W-al több csak a brazosnál, de ezt úgy számold, hogyha elindítasz egy HD filmet, a brazos fogyasztása emelkedik 1-2 wattot mindössze az UVD egyésg miatt, addig a celeron fogyasztása meg legalább 10W-t ugrik...A TV-k meg általában viszik a filmeket, de lehetnek olyan egzotikus fájlok, feliratok, hangsávok, amikhez számítógép kell egy rendes lejátszóval, pl. MPC-HC vagy vlc ill. SMplayer Linuxon.
anulu: foglalkoztat a gondolat valami ilyesmi témában, hogy nekem is kellene. Nem is a torrent szerver dolog izgat, hanem valami közös tároló kellene nekem. Pl. amiket néha játszom ha megjövök a melóból, azt hol a laptopon vagyok kénytelen tolni, hol máshol, jó lenne valami közös terület, amit minden gép lát a lakásban és onnan futtatja ezeket. Ebbe persze belerondít az, ha a játék nem a saját mappájába ment, max valami szkriptet kell erre írni, ami szinkronizálja a mappákat, csak ez meg macera.
Nem tudom még mit akarok igazán...F34R: a digisektől kap a routerem egy kapcsolat bontás kérést mikor elindul a torrent, még 100k-t sem éri el a sebesség. Ezt követően meg pár percenként van ilyen. Nem tudom miért csak én kapom a digisek közül, de egyértelműen látszik a kívülről jött kérés a router naplójában. Erőltetett titkosítás nem segített...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest