- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ha megnézed, egyszer vagy 4x lenyomja a gombot, mert várta, hogy na mi lesz már... a gomb ugyanannyiszor fel is villant, szóval érzékelte az érintést. Aztán végül történt is valami, tehát valószínűleg csak ennyi ideig tartott, és már első nyomásnál elkezdte... csak ezt nem jelezte, hogy várjál, csinálom. Ez nem csak simán zavaró, hanem veszélyes, mert mikor másodszorra/sokadszorra odaböksz, lehet, hogy pont az előtt 1/10-ed másodperccel pattan fel az új "ablak", és ott ezzel rögtön meg is nyomsz valamit. De hát ez végül is dettó mint a Windowsos módszer... csak én várnám, hogy amikor nulláról indulva ennyi ennyi évvel a Win és társai után terveznek egy felhasználói felületet, akkor ezeket a gondokat végre a gyökereknél kezeljék.
-
ddekany
veterán
Végül is a GUI-k mindig mindenhol teljesen gyermetegek voltak... szóval akkor nem teszem ezt Gecko-specifikus gonddá, elvégre a Windows is ilyen. De amúgy ez nem védhető azzal, hogy pre-alfa. Mert hogyan lehet, hogy megnyomok egy gombot, és semmi nem történik vizuálisan? Mert vagy: (a) Nincs semmi esemény kezelő rárakva, de az gombnál kapásból hibajelzés kéne hogy legyen; (b) Van rajta valami, de elszáll kivétellel, ez megint fel kéne hogy dobjon egy hibaüzenetet; (c) Sokáig tart amit csinál, de akkor kéne jelezni, hogy a gomb mögötti esemény dolgozik (pörgő karika a gombon pl). Ergo ez, hogy megnyomod és vársz, semmi más, mint teljes beleszarás a tervezők részéről már az alapok lerakásánál... Na mindegy. (Múltkor mondjuk valami Symbianos fost használtam... Úgy nézett ki, hogy elszáll a navigációs szoftver, hogy becsukódik... Felhasználó meg néz, hogy ez meg hová tűnt. Hát gratulálok... Ezek tényleg csak hülyéskedésre jók, mint a Win GUI-ja is.)
-
Psytech
őstag
Erről indulva szerintem bárhova eljutsz ami B2G és már létezik.. Ha már vágod, akkor tárgytalan
De az a vicc, hogy itt még abszolút életképtelennek írják az első hsz-ben, lehet én is utánajárok, csak van már valami fejlettebb verzió amivel mindenre jó... Ha erre optimalizálták, akkor valahol fent kell lennie....
-
Psytech
őstag
Én még nem mélyedtem bele, otthon el van mentve a link az xda-s topikhoz, hogy ha egyszer ráérek nekiugorjak.. Mikor az első hírmorzsákat láttam róla, már akkor rákerestem, mert már akkor is S2-vel promózták, ez nekem kapóra jön... De ha ennyire univerzális, akkor nincs kizárt, hogy bármire..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged