Új hozzászólás Aktív témák
-
A nagy karácsonyi leárazásnál én is megvettem, de így utólag örülök, hogy csak 3,47€-t költöttem rá. Pedig kipróbáltam a demót, többször is végigjátszottam, nagyon tetszett. De ott nem tűntek fel a bosszantó kreténségek, amik végig jellemzik a játékot és erősen rontják az élvezhetőséget: a marha gyorsan neked rontó ellenfelek, amire a rossz fegyverváltási megoldás miatt reagálni sincs időd; a fedezék komplett hiánya: bárhova megyek, valami mindig eltalál. S normálon is piszok nehéz ezek miatt, de most már nem kezdem el megint.
-
Findzs
addikt
ez jól néz ki
-
Rayyy
senior tag
Én végigjátszottam és nagyon élveztem. Semmi különös, de jól néz ki, jó a hangulata, viszont elég könnyű és rövid. Munka utáni fáradt agynak való lövölde.
-
Youri
veterán
Hmm... akkor lehet, hogy erre majd lecsapok, persze akcióban
-
Apika
addikt
A videón nagyon kapkodták a képet, de egész kellemes "lövölde"...
-
Nagyon remélem, hogy ingyenes update lesz azoknak, akik már megvették, vagy legalábbis olcsón lehet majd upgradelni. A legrosszabb az lenne, ha külön, teljes áron meg kéne venni az extended kiadást is.
-
Gude
senior tag
A futurisztikus fegyverek alapból nem jönnek be,de tetszik amit láttam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest