Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi11
újonc
én megpróbáltam letölteni a gépre de nem jött össze az volt a gond hogy amikor letöltöttem és kijött a letöltések mappa akkor rámentem a fájlra és kidobta hogy válasszak ki valamilyen fájlt amivel működni tud
na hát én itt akadtam meg aki tudna segíteni légyszíves tegye meg
előre is köszönöm
-
szerintem Ö a metin2-re gondolt
Archlord meg marad úgy ahogy volt (karikat át lehet vinni) csak új tárgyak, faj, világ, mitotommégmi lesz benne. Annyi, h a webzen - úgy néz ki - fog is vele foglalkozni nem úgy mint a CM, szal jönnek az újdonságokcsimav: és igen olyasmi mint a wow, XPt gyüjtesz, kasztolsz, skillezel, mesterséget tanulsz, partyba boxolsz, ilyenek. Jah és full magyar
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged