Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Az én tantervemnek kb negyven százaléka műszaki képzés, erre varrjál gombot

Komoly hiba, ha így tekintesz egy szervezetre, hogy mérnökök, akik csinálják a produktív munkát, a gazdasági szakemberek meg nem. Nyári munka során volt dolgom olyan BME-n végzett gépész által tervezett gyártósoron dolgoznom, ahol a szaki kb kétszeresére növelte a mozdulatok számát és sokkal bonyolultabbá tette a folyamatot. Természetesen szerinte tökéletes volt.
Jó mérnökök nélkül a vezetés és a gazdasági részleg hallott, ez igaz. Csak ne felejtsük el, hogy ez működik vice versa is. -
baluka26
veterán
Hát bazdmeg, én ha sétálok be a Q felé rohadtul nem tudom megkülönböztetni, hogy ki az, aki tovább megy I felé és VIK-es. Jó, gondolom a lányok nagy része GTK-s, de jobban körbenézhetnél, mert vannak sokkal rosszabb alfahímek a GTK-soknál a világon. Mellesleg ezek úgy is kihullanak hamar...
Egyébként lehet, hogy az a lány, aki le van vakolva és magassarkút hord, és az a fiú, akin rózsaszín ing van, sokkal jobb gazdasági szakember lesz, mint Te műszaki
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hozzászoktam, leszarom. Egy gazdasági sulihoz képest kemény. Akik meg lebüfészakozzák itt a BME-n, azokat nem tartom többre egy újabb nagyképű mérnöknél. Tény, hogy könnyebb, de ettől függetlenül szükség van gazdasági szakemberekre is.
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én speciel GTKs vagyok, kitűnő érettségivel, két nyelvvizsgával,és harcolok a kettesekért. Bár az első félév kipipálva, mmint szorgalmi időszak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)